Snel naar de wedstrijden van

Blue Birds

Prikbord

Het bestuur vraagt eenieder, om op een sociale wijze het prikbord te gebruiken. Het plaatsen van anonieme berichten wordt niet geaccepteerd en negatieve en/of op personen gerichte berichten worden verwijderd. Houdt men zich niet aan deze voorwaarden, dan kan men voor het prikbord geblokkeerd worden. Laten we het prikbord op een leuke en positieve manier gebruiken!

voeg prikbord bericht toe

Berichten uit september 2023

de Winterblues komt er weer aan!

jeugdcie

save the dates! Na de herfstvakantie gaan we weer starten met de winterblues voor onze jeugd van 10-16 jaar. Verdere informatie en inschrijving volgt snel maar we kunnen alvast verklappen dat de trainingen gegeven gaan worden door niemand minder dan international Jeffrey Arends!

Vanessa

Wordt er dit jaar ook aandacht gegeven aan softbal tijdens de winterblues, of weer puur honkbal? De meiden mochten de afgelopen paar jaren bijvoorbeeld niet met de eigen ballen trainen.

reactie toevoegen

Velden afgekeurd

Veldkeurder

De velden zijn voor vandaag (23 september )afgekeurd

geen reacties
reactie toevoegen

De velden afgekeurd

Materiaalman/veldkeur

Het zal niemand verbazen hoop ik maar de velden zijn vandaag afgekeurd

geen reacties
reactie toevoegen

Velden afgekeurd

Veldkeurder

voor vanavond zijn de velden afgekeurd

geen reacties
reactie toevoegen

Rabo Club support

Bestuur

Beste lezers, ook dit jaar kun je op onze club stemmen bij de Rabo club support actie! Heb je het nog niet gedaan maar bankier je wel bij de Rabo dan zou het fantastisch zijn als je op Blue Birds zou willen stemmen. We kunnen de opbrengst hard gebruiken voor het heden en de toekomst die op ons ligt te wachten. Binnenkort hopen we iedereen weer even bij te kunnen praten! Breng je stem uit op gezelligste honk en softbal club van Delft , de actie loopt nog tot 26 september 😉

geen reacties
reactie toevoegen

Softbalveld afgekeurd

Materiaalman

Het softbalveld is vanavond afgekeurd . Op het honkballer kan getraind worden maar vermijd het eerste honk . Groeten René

geen reacties
reactie toevoegen

Jeugdkamp naar 2024

jeugdcie

Beste allen, helaas gaat het jeugdkamp dit jaar niet door. We hebben te weinig aanmeldingen om het zowel financieel als met de inzet en van de vrijwilligers rond te krijgen. We rekenen erop dat volgend jaar iedereen weer van de partij is want het kamp een jaar moeten missen is super jammer! Dus…namens de organisatie, tot volgend jaar!

geen reacties
reactie toevoegen