Snel naar de wedstrijden van

Blue Birds

Prikbord

Het bestuur vraagt eenieder, om op een sociale wijze het prikbord te gebruiken. Het plaatsen van anonieme berichten wordt niet geaccepteerd en negatieve en/of op personen gerichte berichten worden verwijderd. Houdt men zich niet aan deze voorwaarden, dan kan men voor het prikbord geblokkeerd worden. Laten we het prikbord op een leuke en positieve manier gebruiken!

voeg prikbord bericht toe

De meest recente berichten

Harry bedankt!

Tjibbe van Dijk, HB1.

@Harry Wedemeijer, wederom bedankt voor het scheidsen van onze wedstrijd gisteren (HB1-Kinheim). We zien je graag de volgende keer weer achter de plaat! Tjibbe HB1

geen reacties
reactie toevoegen

inschrijving jeugdkamp laatste kansen

jeugdcie

vrijdag 17 mei om 24.00 uur sluit de inschrijving voor het jeugdkamp. Heb je je nog niet aangemeld, doe het snel. Het belooft weer een spektakel te worden!

geen reacties
reactie toevoegen

Laatste week van de inschrijving voor het jeugdkamp is gestart

Jeugdcie

Heb je je nog niet aangemeld? Doe het snel, of neem even contact op met de jeugdcie als je het google form inschrijvingsformulier niet kunt vinden

geen reacties
reactie toevoegen

Pinautomaat functioneert weer: alle lekkere drankjes, ijsjes en broodjes kunnen weer gepind worden

Bestuur Blue Birds

De storing is opgelost!

geen reacties
reactie toevoegen

Scheidsen

Louise

Hoi zou iemand toevallig voor mij kunnen scheidsen op zaterdag 11 mei om 10u? is pupillen softbal. Ik heb zelf afgelopen week een hersenschudding opgelopen en ben daarom verhindert om zelf te scheidsen. Ik kan evt ruilen voor een andere keer.

geen reacties
reactie toevoegen