Snel naar de wedstrijden van

Blue Birds

Prikbord

Het bestuur vraagt eenieder, om op een sociale wijze het prikbord te gebruiken. Het plaatsen van anonieme berichten wordt niet geaccepteerd en negatieve en/of op personen gerichte berichten worden verwijderd. Houdt men zich niet aan deze voorwaarden, dan kan men voor het prikbord geblokkeerd worden. Laten we het prikbord op een leuke en positieve manier gebruiken!

voeg prikbord bericht toe

De meest recente berichten

Ruilen bardienst 5 mei 15.00u

Niels bb2

Wie kan ruilen? Bardienst op 5 mei van 15.00-18.00. Ruilen kan ook tegen scheidsrechterbeurt!

Tessa

Hoi Niels, ik kan evt ruilen voor scheidsen op ma 20 mei of ma 17 juni beide om 19:00. Groetjes, Tessa

reactie toevoegen

optimaal gebruik van de velden

Bestuur

Inmiddels zijn de eerste ervaringen met de nieuwe veldindeling achter de rug en het is fijn om te zien dat de teams weer enthousiast van het veld gebruik maken. Aan het begin en einde van het seizoen is het altijd een beetje schipperen met het gebruik van het veld omdat, er met name aan het einde van het laatste trainingsblok, op het honkbalveld niet altijd voldoende licht is. Daarnaast worden de velden ook door meerdere teams tegelijkertijd gedeeld. Omdat niet voor iedereen de afspraken over het gebruik van de velden bekend zijn volgen hierna wat ‘highlights’. En natuurlijk is het daarnaast prettig wanneer een ieder een beetje rekening met elkaar houdt zodat er voor iedereen voldoende trainingstijd beschikbaar is. Belangrijkste afspraken zijn: • Het veld pas betreden wanneer het trainingsblok ingaat (tenzij anders overeengekomen met de coaches van het voorgaande trainingsblok) • Schema’s bij afwisselend gebruik honk-/softbalveld volgen Wij hopen dat met dit opfrisbericht het gebruik van de velden voor iedereen nóg aangenamer wordt.

geen reacties
reactie toevoegen

Ruilen scheidsen

Sandra

Goedemiddag, Wie zou voor mij de scheidsbeurt op maandag 29 april om 19.00 uur willen overnemen? Ik wil deze dan graag ruilen tegen een bardienst of andere scheidsbeurt. Thanks! Groetjes, Sandra

geen reacties
reactie toevoegen

Foto's opening day Heren 1

Anders

Hier zijn de foto's van afgelopen zondag te vinden https://flic.kr/s/aHsmAsLaEX

geen reacties
reactie toevoegen

Ruilen bardienst zondag 19 mei 15-18u

Tessa

Wie kan er met mij ruilen? Alvast bedankt!! Groetjes, Tessa

Alex bb3

13 juli 9-12 ?

Tessa

Graag! Ik zal het doorgeven dat wij dan ruilen. Bedankt! Groetjes, Tessa

Alex bb3

Oke, top!

reactie toevoegen