Snel naar de wedstrijden van

Blue Birds

Prikbord

Het bestuur vraagt eenieder, om op een sociale wijze het prikbord te gebruiken. Het plaatsen van anonieme berichten wordt niet geaccepteerd en negatieve en/of op personen gerichte berichten worden verwijderd. Houdt men zich niet aan deze voorwaarden, dan kan men voor het prikbord geblokkeerd worden. Laten we het prikbord op een leuke en positieve manier gebruiken!

voeg prikbord bericht toe

De meest recente berichten

Inleveren Grote Club Actie en start WinterBlues

Jeugdcie

Met de start van de WinterBlues kunnen de grote clubactie boekjes ingeleverd worden in de trainingshal. Ook kunnen ze uiteraard vanavond bij de bijzondere algemene ledenvergadering worden afgegeven. Alle boekjes zijn welkom, ook al heb je maar een paar loten kunnen verkopen!

geen reacties
reactie toevoegen

Opruimen

Gala

We zijn met 3 personen…. dus als je nog kan komen, graag…. De rommel is ook niet met 3 personen gemaakt.

geen reacties
reactie toevoegen

Inschrijving WinterBlues is gesloten

jeugdcie

de inschrijving voor de Winterblues is gesloten maar op donderdag hebben we nog een aantal plekken. Dus wil je toch best nog wel graag meedoen, mail dan even naar de jeugdcie op het vertrouwde mailadres.

geen reacties
reactie toevoegen

Gala 2 november 2019

Gala

Morgen is weer ons spetterende gala en we hopen uiteraard dat jullie allemaal komen! Zondag 3 november worden alle spullen weer opgeruimd en – zoals altijd – vele handen maken licht werk. Oftewel heb je zondag 13.00 uur wat tijd over, dan zou het fijn zijn als je komt helpen 🙂

geen reacties
reactie toevoegen

Opbouw

Gala

Ivm de opbouw voor het gala is de zaal vanaf vanavond 19.30u tot zondag 3 november 19.30u niet meer beschikbaar voor training. Mocht je willen helpen opbouwen dan ben je vanavond 19.30u van harte welkom!

geen reacties
reactie toevoegen