Snel naar de wedstrijden van

Blue Birds

Prikbord

Het bestuur vraagt eenieder, om op een sociale wijze het prikbord te gebruiken. Het plaatsen van anonieme berichten wordt niet geaccepteerd en negatieve en/of op personen gerichte berichten worden verwijderd. Houdt men zich niet aan deze voorwaarden, dan kan men voor het prikbord geblokkeerd worden. Laten we het prikbord op een leuke en positieve manier gebruiken!

voeg prikbord bericht toe

De meest recente berichten

Scheidsrechters zomer

Nils

Aan alle spelers en scheidsrechters. Hou voor je scheidsbeurten het wedstrijdschema op de site in de gaten. Er zijn een aantal wedstrijden komen te vervallen, zonde als je voor niets komt. In de tussentijd gaan we dit weekend de coaches van het scheidsende team koppelen aan de wedstrijd zodat er altijd iemand op de hoogte is van een verplaatste of afgelaste wedstrijd. Geniet van de zon

geen reacties
reactie toevoegen

neem droge kleding mee komende dinsdag

jeugdcie

voor iedereen die dinsdag naar Blue Birds komt voor een gezellige zomeractiviteit, neem droge kleding mee want met dat warme weer weten jullie wel waarmee we de middag afsluiten! Er worden deze middag ook filmopnames gemaakt door marketingsbedrijf Sport Heroes dus wie weet hoe je nog eens beroemd wordt! Enne is er iemand die op zijn gemakje waterballonnen wil vullen? We horen en zien jullie graag a.s dinsdag vanaf 14 uur.

Lyda Bosman

Mag je ook een vriendje meenemen vanmiddag??

reactie toevoegen

Softbal Zomerkamp bij Bandits

jeugdcie

Beste softbal liefhebber, Heb je het al gehoord? Brabant Bandits organiseert een softbal kamp, deze zomer voor speelsters van 10 tot en met 16 jaar oud. Op maandag 17, dinsdag 18 en woensdag 19 augustus. Het kamp is geheel verzorgd, vanaf het moment dat je op maandagochtend aankomt tot en met het moment dat je op woensdag laat in de middag weer naar huis gaat. Alles volgens de geldende RIVM-regels. Overdag ben je op de velden van Roef! in Moergestel. De dag bestaat uit: – trainingsdeel gegeven door softbalsters van het Nederlands team, of Golden League speelsters. Onder andere door Marjolein Merkx en Judith van den Berg. – wedstrijden om het geleerde in de praktijk te brengen. – ’s avonds hebben we verassingsactiviteiten gepland en nog veel meer. Overnachten doe je op groepsaccommodatie Beuken Haeghe (https://www.denieuweklasse.nl/beukenhaeghe/home) ook in Moergestel. Hou vooral Facebook Brabant Bandits en onze website in de gaten. Daar worden ook de overige trainsters aangekondigd. Kosten voor het kamp zijn 195,- euro. Dat is inclusief alle trainingen, wedstrijden, maaltijden, overnachtingen en een kampshirt. Inschrijven kan via onze website https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf7XPg5UqQVQjpiz0osjzGnqewlsSplDzyP21deoeaXbk6VWg/viewform Er is plaats voor maximaal 72 softbalsters. Plaatsing gaat op volgorde van binnenkomst. Heb je vragen? Stel ze via info@brabantbandits.nl Ben jij er ook bij? Groetjes, Brabant Bandits zomerkamp organisatie

geen reacties
reactie toevoegen

wie heeft gevonden…?

jeugdcie

hi, na afloop van de activiteiten afgelopen zaterdag is er een doos met verlengsnoeren neergezet in de kleedkamer maar daar kunnen we m niet vinden. Wie weet waar deze inmiddels staat want de snoeren zijn weer nodig bij volgende activiteiten en bv het Gala. Reactie mag gewoon op dit bericht of naar het jeugd email adres. Bedankt!

Nils

De laatste keer dat ik deze heb zien staan was op het muurtje naast de muziekinstallatie bij de bar.

Krista

dank je Nils, ga ik daar even kijken van de week.

reactie toevoegen

Bedankt!

jeugdcie

Een heel hartelijk dank aan iedereen die deze Juli softbalmaand bij de buurtsportverenigingen heeft mogelijk gemaakt! Zonder jullie inzet en hulp hadden we nooit zover kunnen komen. En als absoluut hoogtepunt hebben we gisteren de afsluiting van de buurtsport, de open dag en de start van de zomervakantie kunnen vieren waarbij de zon heel fijn heeft meegewerkt! We hebben er een super gezellige ochtend van gemaakt met zijn allen waarbij de mix van nieuwe kinderen tussen de Blue Birds spelers fantastisch was. Limo, ijsjes en sliden op een nat zeil deden de rest! Fijn dat de we zo ook met de barcommissie konden proefdraaien. Rest ons niets anders dan een heel welgemeend bedankt aan alle buurtsportcoaches en hun teams! En aan Arthur, Arvid, Lindo, Nils, Alex, Mika, Mathieu, Chantal, Mandy, Shalendra, Kas, Lisa, Cindy, Angelique, Fleur, Tara, Rosa, Sebastiaan, Jacqueline, Marco, Anders, meiden van de SB pupillen en SB aspiranten en de harde kern in deze actie Ayla en Tom! (Een uitgebreid verslag met foto’s van deze actie volgt later nog in een nieuws item voor iedereen die meer wil weten over deze actie).

geen reacties
reactie toevoegen