Snel naar de wedstrijden van

Blue Birds

Prikbord

Het bestuur vraagt eenieder, om op een sociale wijze het prikbord te gebruiken. Het plaatsen van anonieme berichten wordt niet geaccepteerd en negatieve en/of op personen gerichte berichten worden verwijderd. Houdt men zich niet aan deze voorwaarden, dan kan men voor het prikbord geblokkeerd worden. Laten we het prikbord op een leuke en positieve manier gebruiken!

voeg prikbord bericht toe

De meest recente berichten

zonnebril kwijt

gertie neleman

Heeft er iemand een zonnebril gevonden op het bankje bij het honkbal veld gisteravond tijdens of na de wedstrijd dames 1?

geen reacties
reactie toevoegen

Kleding en helm

Matthijs van den Berge

Ik heb een helm te koop maat 6 7/8 en een broek zo goed als nieuw maat 10. En een handschoen wilson maat 11 en een half. En een pet van bleu birds. Wie wil deze graag overnemen tegen een schappelijke prijs?

geen reacties
reactie toevoegen

nieuwsbrief

jeugdcie

de nieuwsbrief van Juli is weer verstuurd, heb je deze niet ontvangen dan kun je m ook altijd lezen via de website. Bij jeugd in het menu zijn alle nieuwsbrieven van de laatste jaren terug te vinden.

geen reacties
reactie toevoegen

Scheidsen zondag a.s

Arjetta

Is er iemand die mijn scheidsbeurt van zondag a.s kan overnemen (wegens ziekte) om 12.30 bij SJ1? Mag ook ruilen voor een bardienst oid.

Arjetta

Is opgelost!

reactie toevoegen

Rupsen.

Aad vd Bos

Het nest met processie rupsen is vandaag verwijderd.

geen reacties
reactie toevoegen