Snel naar de wedstrijden van

Blue Birds

Prikbord

Het bestuur vraagt eenieder, om op een sociale wijze het prikbord te gebruiken. Het plaatsen van anonieme berichten wordt niet geaccepteerd en negatieve en/of op personen gerichte berichten worden verwijderd. Houdt men zich niet aan deze voorwaarden, dan kan men voor het prikbord geblokkeerd worden. Laten we het prikbord op een leuke en positieve manier gebruiken!

voeg prikbord bericht toe

Berichten uit september 2019

Velden afgekeurd (ma.30-9)

Aad van den Bos

Door de larven en de vogels hebben we teveel schade aan de velden. We gaan kijken wat we kunnen doen voor de laatste weken van het seizoen. Vanavond in ieder geval afgekeurd.

geen reacties
reactie toevoegen

Afgekeurd.

Aad vd Bos.

De velden zijn afgekeurd.

geen reacties
reactie toevoegen

Vogel.

Aad vd Bos.

Wie heeft er gisterenavond, de vogel van het veld gehaald en in de kantine gelegd ?

Nils

Het team van Heren 3. Bij aankomst op de training lag de vogel met gebroken stok in het gras. Om verdere schade te.voorkomen hebben we hem in de kantine gelegd. Je kan bellen als je nog vragen hebt: 0613509966

reactie toevoegen

Wetenschappelijk verantwoord sporten te gast bij Blue Birds

Bestuur

altijd al eens willen weten hoe je sportblessures kunt voorkomen? De wetenschap kan uitkomst bieden. Kom zaterdag 28 september naar Blue Birds om hier meer van te horen. Je kunt je honkbalworp laten meten en ervaren wat de wetenschap bijdraagt aan het voorkomen van sportblessures. Het programma start om 14 uur. Meer informatie is te lezen op onze website waar ook een filmpje toegevoegd is.

geen reacties
reactie toevoegen

Nep roofvogels

Aad vd Bos

Op het honk en softbalveld, staan 2 nep roofvogels, tijdens training of wedstrijden ze weghalen, na de training of wedstrijden ze terug plaatsen. (Voorzichtig mee omgaan ze zijn er duur.)

Nils

Bij aankomst op honkbalveld lag vogel 1 in het gras. Stok/hengel gebroken.

reactie toevoegen

Afgekeurd

Aad vd Bos

De velden zijn afgekeurd.

geen reacties
reactie toevoegen

Scheidsrechter gezocht Junioren 1 op 5 oktober

Ramon

Wie kan de wedstrijd van de junioren 1 op 5 oktober scheidsen. Gametime 13.00 uur. Honkbal 1 heeft die dag een inhaal wedstrijd.

geen reacties
reactie toevoegen

Felicitaties voor Honkbal Junioren 1

Bestuur Blue Birds

Vanmiddag haalde ons Honkbal Junioren 1 team een zeer verdiend kampioenschap binnen in de 2e klasse. Maar liefst 16 wedstrijden op rij gewonnen. Sommige overtuigend maar ook vaak door gewoon goed te honkballen en net beter te zijn dan de tegenstander. Vanmiddag wass daar een voorbeeld van: 3-7 achter staan met nog een kwartier te spelen en dan 5 runs scoren. In de laatste slagbeurt krijgt de tegenstander nog 2 man op de honken maar vallen de drie nullen mooi op tijd. Proficiat, een welverdiend kampioenschap.

Arvid

Gefeliciteerd mannen!

reactie toevoegen

Scheidsrechter gezocht voor PH3 5 oktober

Marc Neville

Wie zou de wedstrijd van PH3 op 5 oktober om 12.30 scheidsrechteren. Ik zou er staan met Remco maar aangezien we met BB 1 een inhaalwedstrijd hebben in Eindhoven zijn wij niet in staat om er dan te zijn. Dus ook niet onder elkaar te regelen. Dus wie helpt het team PH3 om er een mooie wedstrijd van te maken. Zou heel jammer zijn als er niemand deze kids zou kunnen helpen. Wie helpt ze????.

geen reacties
reactie toevoegen

Wedstrijdballen

Materiaalman

Coach's , aankomend weekend ben ik er niet . Als je dus wedstrijdballen nodig heb kan je Aad v/d Bos bellen, hij kan er ook bij . Fijn weekend, materiaalman

geen reacties
reactie toevoegen

Te koop, nog mooie blue bird kleding

Linda Stuur

Ik heb nog mooie blue bird kleding te koop. Een witte honkball broek, 3x gebruikt voor 12 euro, maat heren small Een blue bird wedstrijd shirt, korte mouwen met knoopsluiting van voren voor 10 euro, maat heren small Een blauwe riem voor 2 euro Een windbreak trui voor 15 euro, maat jeugd xl. Foto kan gestuurd worden. Linda, Linda.stuur@gmail.com

geen reacties
reactie toevoegen

Handschoen

Ruben van Mil

Heeft iemand dinsdag een handschoen van Rawlings 11,5 inch voor een links handige gevonden?

geen reacties
reactie toevoegen

bardienst ruilen

Tim Hevel (bb3)

kan iemand een bardienst ruilen? zondag 22 september 15:00 tot 18:00

geen reacties
reactie toevoegen