Snel naar de wedstrijden van

Blue Birds

Prikbord

Het bestuur vraagt eenieder, om op een sociale wijze het prikbord te gebruiken. Het plaatsen van anonieme berichten wordt niet geaccepteerd en negatieve en/of op personen gerichte berichten worden verwijderd. Houdt men zich niet aan deze voorwaarden, dan kan men voor het prikbord geblokkeerd worden. Laten we het prikbord op een leuke en positieve manier gebruiken!

voeg prikbord bericht toe

Berichten uit augustus 2023

Wedstrijd ballen

Materiaalman

Dit weekend ben ik weg dus als je voor het weekend wedstrijdballen nodig hebt nu graag aangeven voor as.vrijdag , dan kan ik het nog regelen.

geen reacties
reactie toevoegen

Velden afgekeurd

René Westerveld

De velden zijn voor vandaag afgekeurd

geen reacties
reactie toevoegen

Jeugdkamp inschrijving

Jeugdcie

Nu de zomervakantie langzaam op het eind loopt willen we iedereen nog even attent maken op de inschrijving voor het jeugdkamp in het weekend van 16/17 september. De inschrijving sluit op 3 september. Heb je de mail met link gemist, laat het even weten aan de jeugdcie dan sturen we m nog een keertje door!

geen reacties
reactie toevoegen

20 Eur voor scheidsbeurt zondag 10 september om 11u

Nancy (dames 3)

Wie kan mij uit de brand helpen en mijn scheidsbeurt van het o zo leuke meiden team (U-21) op zondag 10 september om 11u overnemen? Los van eeuwige dankbaarheid van mijn kant, staat daar ook 20 EUR tegenover. Reageren kan via 0612319999

geen reacties
reactie toevoegen

35 Jarig Jubileum

Freddy 5

19 Augustus vieren de Freddy's (SBH2) hun 35 jarig jubileum bij Blue Birds. Vanaf 14:00 uur staat er koffie.

geen reacties
reactie toevoegen