Snel naar de wedstrijden van

Blue Birds

Prikbord

Het bestuur vraagt eenieder, om op een sociale wijze het prikbord te gebruiken. Het plaatsen van anonieme berichten wordt niet geaccepteerd en negatieve en/of op personen gerichte berichten worden verwijderd. Houdt men zich niet aan deze voorwaarden, dan kan men voor het prikbord geblokkeerd worden. Laten we het prikbord op een leuke en positieve manier gebruiken!

voeg prikbord bericht toe

Berichten uit augustus 2022

Heater voor in de trainingshal

Bestuur

Beste allemaal, voor onze trainingshal zijn we op zoek naar een tweedehands heater ter vervanging van de huidige defecte. We zoeken een heater van het merk Winterwarm, model WSP41AH. Investeren in een nieuwe doen we nu liever niet met het oog op de nabije toekomst. Zie je iets voorbijkomen op marktplaats of heb je een goed idee, we horen het graag! Dank voor jullie hulp alvast.

geen reacties
reactie toevoegen

Heuvel.

Aad v d Bos.

IVM met de renovatie van de heuvel, mag er de komende 2 dagen geen gebruik gemaakt worden van de heuvel ( ivm met het inklinken van de heuvel.

geen reacties
reactie toevoegen

Heuvel.

Aad vd Bos.

IVM de renovatie van de heuvel mag er de komende 2 dagen, geen gebruik gemaakt worden tv van de heuvel ( ivm het het inklinken van de heuvel.

geen reacties
reactie toevoegen

Zomerfeest – 20 augustus a.s.

Activiteitencommissie

Zomerfeest!!! Jij komt toch ook naar het zomerfeest van Blue Birds? Zaterdag 20 augustus start om 16.00 uur het feest en wat later zal de BBQ aan gaan voor een lekkere maaltijd. Ben je erbij?? Geef je dan uiterlijk donderdag 18 augustus op via: Activiteitencommissie@bluebirds.nl Wat we graag van je willen weten: je naam; en de namen van wie er met je meekomen plus je telefoonnummer, zodat we je een tikkie kunnen sturen om de BBQ te bekostigen. Kosten zijn 7,50 euro voor iedereen ouder dan 12 jaar; ben je jonger dan12, dan kost het 5 euro (dit ook vermelden, zodat we hier met het tikkie sturen rekening mee kunnen houden). Zien we je dan? Let’s Party!! Groeten De Activiteitencommissie

geen reacties
reactie toevoegen

Parkeerplaats 19 t/m 21 augustus gedeeltelijk in gebruik

Bestuur

Het eerstejaarsweekend van Gezelschap Leeghwater zal van 19 t/m 21 augustus een gedeelte van de parkeerplaatsen in gebruik hebben. We gaan ervan uit dat parkeren gewoon kan, maar het zal wat drukker zijn dan we gewend zijn die dagen.

geen reacties
reactie toevoegen