Snel naar de wedstrijden van

Blue Birds

Prikbord

Het bestuur vraagt eenieder, om op een sociale wijze het prikbord te gebruiken. Het plaatsen van anonieme berichten wordt niet geaccepteerd en negatieve en/of op personen gerichte berichten worden verwijderd. Houdt men zich niet aan deze voorwaarden, dan kan men voor het prikbord geblokkeerd worden. Laten we het prikbord op een leuke en positieve manier gebruiken!

voeg prikbord bericht toe

Berichten uit augustus 2020

VELD AFGEKEURD

BB2 (1)

LET OP, HONK- EN SOFTBALVELD AFGEKEURD. Fijne zondag 😘

geen reacties
reactie toevoegen

Wespen

Marco Buzing

Momenteel hebben we veel last van wespen op het terrein. Kom je een wedstrijd bezoeken en heb je een elektrische vliegenmepper, neem die dan mee.

geen reacties
reactie toevoegen

Keuren

Aad vd Bos.

Ik ben dit weekend niet in de gelenheid, om de velden om de velden te keuren.

geen reacties
reactie toevoegen

Foto's van HB Adsp 3 tegen Hawks

Christiaan

https://mooibelicht.picturepresent.nl/2020-08_Hawks-BlueBirds_Adsp/

geen reacties
reactie toevoegen

Dekzijl.

Aad vd Bos.

Wanneer wordt het dekzijl weg gehaald, lig in de weg ivm maaien.

geen reacties
reactie toevoegen

Scheidsrechters zomer

Nils

Aan alle spelers en scheidsrechters. Hou voor je scheidsbeurten het wedstrijdschema op de site in de gaten. Er zijn een aantal wedstrijden komen te vervallen, zonde als je voor niets komt. In de tussentijd gaan we dit weekend de coaches van het scheidsende team koppelen aan de wedstrijd zodat er altijd iemand op de hoogte is van een verplaatste of afgelaste wedstrijd. Geniet van de zon

geen reacties
reactie toevoegen

neem droge kleding mee komende dinsdag

jeugdcie

voor iedereen die dinsdag naar Blue Birds komt voor een gezellige zomeractiviteit, neem droge kleding mee want met dat warme weer weten jullie wel waarmee we de middag afsluiten! Er worden deze middag ook filmopnames gemaakt door marketingsbedrijf Sport Heroes dus wie weet hoe je nog eens beroemd wordt! Enne is er iemand die op zijn gemakje waterballonnen wil vullen? We horen en zien jullie graag a.s dinsdag vanaf 14 uur.

Lyda Bosman

Mag je ook een vriendje meenemen vanmiddag??

reactie toevoegen

Softbal Zomerkamp bij Bandits

jeugdcie

Beste softbal liefhebber, Heb je het al gehoord? Brabant Bandits organiseert een softbal kamp, deze zomer voor speelsters van 10 tot en met 16 jaar oud. Op maandag 17, dinsdag 18 en woensdag 19 augustus. Het kamp is geheel verzorgd, vanaf het moment dat je op maandagochtend aankomt tot en met het moment dat je op woensdag laat in de middag weer naar huis gaat. Alles volgens de geldende RIVM-regels. Overdag ben je op de velden van Roef! in Moergestel. De dag bestaat uit: – trainingsdeel gegeven door softbalsters van het Nederlands team, of Golden League speelsters. Onder andere door Marjolein Merkx en Judith van den Berg. – wedstrijden om het geleerde in de praktijk te brengen. – ’s avonds hebben we verassingsactiviteiten gepland en nog veel meer. Overnachten doe je op groepsaccommodatie Beuken Haeghe (https://www.denieuweklasse.nl/beukenhaeghe/home) ook in Moergestel. Hou vooral Facebook Brabant Bandits en onze website in de gaten. Daar worden ook de overige trainsters aangekondigd. Kosten voor het kamp zijn 195,- euro. Dat is inclusief alle trainingen, wedstrijden, maaltijden, overnachtingen en een kampshirt. Inschrijven kan via onze website https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf7XPg5UqQVQjpiz0osjzGnqewlsSplDzyP21deoeaXbk6VWg/viewform Er is plaats voor maximaal 72 softbalsters. Plaatsing gaat op volgorde van binnenkomst. Heb je vragen? Stel ze via info@brabantbandits.nl Ben jij er ook bij? Groetjes, Brabant Bandits zomerkamp organisatie

geen reacties
reactie toevoegen