Snel naar de wedstrijden van

Blue Birds

Prikbord

Het bestuur vraagt eenieder, om op een sociale wijze het prikbord te gebruiken. Het plaatsen van anonieme berichten wordt niet geaccepteerd en negatieve en/of op personen gerichte berichten worden verwijderd. Houdt men zich niet aan deze voorwaarden, dan kan men voor het prikbord geblokkeerd worden. Laten we het prikbord op een leuke en positieve manier gebruiken!

voeg prikbord bericht toe

Berichten uit juli 2021

Slot.

Aad v d Bos.

De deur van het materiaalhok, op het Softbalveld kan weer op slot, ietsje aanduwen, en sleutel niet in het slot laten zitten.

geen reacties
reactie toevoegen

Niet afgesloten.

Aad v d Bos.

Afgelopen Zondagavond, zijn de koelkasten niet afgesloten. Sleuteltje lag op de bar.

geen reacties
reactie toevoegen

Wedstrijden op de website

Arvid

Er lijkt iets mis met de koppeling met sportlink. We gaan er naar kijken en zorgen dat ze er zsm weer op staan!

geen reacties
reactie toevoegen

afsluiting jeugdkamp en richting vakantie

jeugdcie

nu de rook is opgetrokken, de tenten weer droog de tassen in zijn gegaan en iedereen hopelijk weer een beetje bijgeslapen is, is het de hoogste tijd om iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen van harte te bedanken! Namens de organisatie iedereen heel veel dank voor alles wat jullie gedaan hebben om het jeugdkamp op deze korte termijn te laten slagen. Speciale dank gaat uit naar de schoonmaakploegjes, de dames en heren van Hitmanics, de keukenhulp, ontbijthulp, boodschappendienst, tentenbouwers, opruimploeg, en natuurlijk Team NL voor de helaas wat korter dan geplande clinic. Daarnaast iedereen die geholpen heeft bij alle sport en spel activiteiten, oa 's avonds, bij de zeskamp en waar dan ook maar hulp gevraagd werd. Dank! Nu we allemaal de vakantieperiode tegemoet gaan rest ons gelukkig de foto's nog! Zodra alles binnen is zullen we de linkjes delen zodat iedereen kan nagenieten of zien wat hij of zij volgend jaar zeker niet wil missen 🙂

geen reacties
reactie toevoegen

Scheidsrechter spullen

Materiaalman

Beste leden, ik moest deze ochtend wat ballen bij teams leggen en denk ik check ff de scheidsrechter spullen eens. Tot mijn grote verbazing ligt er maar 1 plunjezak met spullen die zijn tellertje mist en de plunjezak is zelfs verandert van legergroen naar zwart. Waar is G..v..D!#%$&!!! de andere plunjezak met spullen?!! Ik zal binnenkort alle hokjes leeg trekken om te kijken waar die zak ligt, BEDANKT!!!! Met vriendelijke groet, Materiaalman

geen reacties
reactie toevoegen

Training pup2 vandaag 18u gaat niet door

Coaches honkbal pupillen 2

Vandaag geen training.

geen reacties
reactie toevoegen

de trainingshal is weer slaapzaal geworden!

jeugdcie

beste allemaal, de trainingshal is vanaf vandaag tot en met zondag weer omgetoverd tot slaapzaal voor de jongste jeugd. Vanaf zondag middag 16 uur kan er weer in getrained worden.

geen reacties
reactie toevoegen

Niet op slot gedaan.

Aad v d Bos.

Zondag avond is de deur naar het terras niet op slot gedaan,

geen reacties
reactie toevoegen

verlichting in aantocht – planning 21 juli

Bestuur

Inmiddels heeft iedereen de lichtmasten wel op ons terrein zien liggen. Op woe 21 juli zullen de graafwerkzaamheden starten en gelijk die dag ook afgerond worden waarna de aansluitingen in orde worden gemaakt. Voor de dagen weer korter worden hebben we zo genoeg licht om de herfst tegemoet te treden!

geen reacties
reactie toevoegen