Snel naar de wedstrijden van

Blue Birds

Prikbord

Het bestuur vraagt eenieder, om op een sociale wijze het prikbord te gebruiken. Het plaatsen van anonieme berichten wordt niet geaccepteerd en negatieve en/of op personen gerichte berichten worden verwijderd. Houdt men zich niet aan deze voorwaarden, dan kan men voor het prikbord geblokkeerd worden. Laten we het prikbord op een leuke en positieve manier gebruiken!

voeg prikbord bericht toe

Berichten uit juli 2020

wie heeft gevonden…?

jeugdcie

hi, na afloop van de activiteiten afgelopen zaterdag is er een doos met verlengsnoeren neergezet in de kleedkamer maar daar kunnen we m niet vinden. Wie weet waar deze inmiddels staat want de snoeren zijn weer nodig bij volgende activiteiten en bv het Gala. Reactie mag gewoon op dit bericht of naar het jeugd email adres. Bedankt!

Nils

De laatste keer dat ik deze heb zien staan was op het muurtje naast de muziekinstallatie bij de bar.

Krista

dank je Nils, ga ik daar even kijken van de week.

reactie toevoegen

Bedankt!

jeugdcie

Een heel hartelijk dank aan iedereen die deze Juli softbalmaand bij de buurtsportverenigingen heeft mogelijk gemaakt! Zonder jullie inzet en hulp hadden we nooit zover kunnen komen. En als absoluut hoogtepunt hebben we gisteren de afsluiting van de buurtsport, de open dag en de start van de zomervakantie kunnen vieren waarbij de zon heel fijn heeft meegewerkt! We hebben er een super gezellige ochtend van gemaakt met zijn allen waarbij de mix van nieuwe kinderen tussen de Blue Birds spelers fantastisch was. Limo, ijsjes en sliden op een nat zeil deden de rest! Fijn dat de we zo ook met de barcommissie konden proefdraaien. Rest ons niets anders dan een heel welgemeend bedankt aan alle buurtsportcoaches en hun teams! En aan Arthur, Arvid, Lindo, Nils, Alex, Mika, Mathieu, Chantal, Mandy, Shalendra, Kas, Lisa, Cindy, Angelique, Fleur, Tara, Rosa, Sebastiaan, Jacqueline, Marco, Anders, meiden van de SB pupillen en SB aspiranten en de harde kern in deze actie Ayla en Tom! (Een uitgebreid verslag met foto’s van deze actie volgt later nog in een nieuws item voor iedereen die meer wil weten over deze actie).

geen reacties
reactie toevoegen

Banken.

Aad v d Bos.

Er zijn nog banken genoeg, ze staan in het schuurtje bij de slagkooi.

Michel

Super, kun je daar gewoon in, halen we ze bij de 1e thuiswedstrijd naar het softbalveld…

reactie toevoegen

Spelers gezocht voor de zomermaanden

Erik Wagner HS3-Mixed

Het leukste team van Blue Birds zoekt spelers voor de zomerperiode 4 competitie wedstrijden vallen van ons in de zomervakantie. op de volgende data missen wij spelers. (pitchers zijn hard nodig) 6-aug 19:00 uit bij Alphians (4 spelers nodig) 10-aug 19:30 thuis tegen Orials (5 spelers nodig) 21-aug 20:00 uit bij Birds (4 spelers nodig) 24-aug 19:30 Thuis tegen Storks (3 spelers nodig) HS3 is een mixed team (3e klasse softbal) dus mannen en vrouwen zijn welkom. Ben je lid van blue birds en zin om te spelen laat het even weten.

geen reacties
reactie toevoegen

Bank bij Softbalveld kapot

Michel

De blauwe bank voor toeschouwers ligt volledig kapot bij het softbalveld. Het lijkt moedwillig gesloopt. Is het mogelijk dat er een nieuwe bank komt want het aantal zitplaatsen is nu wel heel beperkt bij het softbalveld. Mocht er ergens anders nog banken zijn, laat maar weten dan tillen wij deze wel naar het softbalveld ( kijk Jeroen, we denken ook best wel mee 🙂 )

geen reacties
reactie toevoegen

nieuwsbrief juli 2020 is online

jeugdcie

de laatste nieuwsbrief is terug te vinden op de jeugdpagina van de website. Deze zomer willen we voor onze jeugd diverse middagen organiseren dus save the dates! we starten op zaterdag 18 juli van 10.00 tot 12.30 uur. Veel leesplezier!

geen reacties
reactie toevoegen

Ice Pack

Vanessa

Dat de kantine niet open is heb ik gedachtes over (en de huidige tegenpartij ook) maar op een normale manier een icepack pakken is ook niet mogelijk…. Jammer; ook dat is gezondheid, ik heb het icepack wel gepakt voor de tegenstander.

geen reacties
reactie toevoegen

Sleutel.

Aad v d Bos.

Er is een nieuwe Sleutel aan de klosgedaan van het sbv. Sleutel niet meer in de deur laten zitten.

geen reacties
reactie toevoegen

Sleutel afgebroken

Karin

Sleutel hok stond al scheef en is vanavond afgebroken. Honken liggen nog buiten.

Aad vd Bos.

Honken kunnen ook even, in de kantine gelegd worden.

Jan

Die is nog gesloten, zie bericht barcommissie

Karin

We hebben de honken in de dugout gelegd.

reactie toevoegen

Opruimen.

Aad v d Bos.

Heren van honkbal 1 willen jullie in het vervolg, die kunstof grasmatten opruimen en niet buiten laten staan !

Anouk

Hoi Aad, ik denk dat wij dit zijn geweest. We gaan ervoor zorgen dat dit in de toekomst goed wordt opgeruimd.

reactie toevoegen

Verzoek aan barcommissie

Michel

Beste mensen, vandaag de 1e oefenwedstrijd op BB. Nu las ik op de website dat de kantine dicht blijft tot zeker na de zomerstop. Toch zou ik willen vragen of er echt geen mogelijkheden zijn. Dames 1 speelt zondag thuis tegen een team die uit Nuenen komt, ruim 114 km van Delft. Dan moet het toch mogelijk zijn om een bak koffie te krijgen en een broodje. Men moet ook 114 km terug nl. Een routing is niet echt moeilijk desnoods een buitenverkoop. Ik hoop dat dit mogelijk is en het levert BB de broodnodige omzet en dus inkomsten op. .

Marco Buzing

Hoi Michel, we begrijpen de vraag en de behoefte om gastvrij te zijn en inkomsten voor de club te genereren. Toch willen we de kantine verantwoord en volgens de richtlijnen openen. Voor de veiligheid van onze gasten en onszelf. Vandaar dat het bestuur ons advies om pas na de zomerstop open te gaan heeft overgenomen. (Er komt nogal wat bij kijken. Iedere hulp is overigens welkom!). Ons advies is dan ook om dit te communiceren met de tegenstander. Het is helaas niet anders. Met vriendelijke groet namens de barcommissie, Marco

Michel

Hoeveel tijd moet het toch kosten? Het is toch geen rocket science…. denk out of the box, start buitenverkoop, regel een Izettle of tikkie, kan men ook nog pinnen…kortom, wat is er anders dan over 4 weken. Dit is toch allang bekend… looproute : binnentrad naar binnen, bestelling plaatsen aan bar, drinken neemt men gelijk mee, keukenbestelling rekent men ook gelijk af per pin, krijg nummertje mee, bestelling klaar, leg bestelling op tafeltje bij terras, je pakt het en loopt stalen trap naar beneden. Zet 1,5 m strepen op route. Zo druk is het ook weer niet per wedstrijd. Ik zou als tegenstander die 114 km van huis is erg teleurgesteld zijn dat er niet is doorgepakt. Kom op, wees vindingrijk en verdien nog een beetje omzet terug …. succes allemaal

Jeroen

Michel, Wat fijn dat je lid wordt van de barcommissie en dit allemaal nog voor de zomerstop gaat regelen. Ik kijk ernaar uit om bij jou een kop koffie en een broodje te kopen. Je hebt hele goede ideeën, super dat je dat nu ook in gang gaat zetten. Toch? Als je zelf niet bijdraagt, moet je ook niet zo'n grote mond hebben! Kritiek spuien op de weinige mensen die wat doen voor de vereniging gaat Blue Birds echt niet verder helpen.

Totaal 4 reacties
toon alle reacties
Michel

Lieve Jeroen, Jammer dat ideeen als kritisch wordt opgemerkt. Zoals jou niet bekend was ik 2 jaar geleden met een enthousiaste groep de barcommissie. Laat ik het netjes zeggen dat de ideeen destijds van deze commissie anders waren dan het bestuur of vereniging. Ik blijf van mening dat ik, laat ik het bij mijzelf houden, het niet vindt kunnen dat de kantine nog steeds dicht is zonder alternatieven. Ik zie wel klaagzang dat de inkomsten van de club achterblijven en dan niet zorgen dat er een alternatief wordt geboden tijdens wedstrijden kan ik mijn ogen niet. Zet bij de velden iemand neer die een beperkt assortiment verkoopt, regel een Izettle of stuur een tikkie ter plaatse maar kom in ieder geval met een aanbod. Ook de tegenstanders, gisteren vanuit Nuenen!! , zaten met eigen meegebrachte spullen omdat gelukkig ik ze maar gemaild had dat alles gesloten was. Een icepack kan niet gepakt worden en mijn punt is dus vrij duidelijk….. waarom wachten tot na de zomerstop , heeft men geen tijd gehad hier al over na te denken en waarom is dit zo ingewikkeld. Ik run een zwemschool en een hele grote horeca en wij draaien weer in Coronatijd binnen alle beperkingen door out of the box aan het werk te zijn…. that's all……

reactie toevoegen

Scheidsrechtersindeling t/m 12 juli

Nils en Jins

Beste allemaal, Hieronder een link met de scheidsrechtersbeurten voor aankomende weken. Deze zijn naar de coaches gestuurd maar zo hebben jullie allemaal vast een beetje inzicht. Graag binnen het team de beurten oppakken. Bij vragen kunnen jullie naar je coach. https://docs.google.com/spreadsheets/d/15TiNHh3E3gpX0RI-5gYIvl2ee4_-0N1Q0_Mt3uNvB8Q/edit?usp=sharing Veel plezier met de eerste wedstrijden dit weekend. Jins en Nils

geen reacties
reactie toevoegen