Snel naar de wedstrijden van

Blue Birds

Prikbord

Het bestuur vraagt eenieder, om op een sociale wijze het prikbord te gebruiken. Het plaatsen van anonieme berichten wordt niet geaccepteerd en negatieve en/of op personen gerichte berichten worden verwijderd. Houdt men zich niet aan deze voorwaarden, dan kan men voor het prikbord geblokkeerd worden. Laten we het prikbord op een leuke en positieve manier gebruiken!

voeg prikbord bericht toe

Berichten uit juli 2019

Drogen.

Aad vd Bos

Er ligt in de hal, een dekzeil te drogen. Latenliggen svp.

geen reacties
reactie toevoegen

zonnebril kwijt

gertie neleman

Heeft er iemand een zonnebril gevonden op het bankje bij het honkbal veld gisteravond tijdens of na de wedstrijd dames 1?

geen reacties
reactie toevoegen

Kleding en helm

Matthijs van den Berge

Ik heb een helm te koop maat 6 7/8 en een broek zo goed als nieuw maat 10. En een handschoen wilson maat 11 en een half. En een pet van bleu birds. Wie wil deze graag overnemen tegen een schappelijke prijs?

Jolanda vd Ven

Hoi Mathijs, Onze dochter (7 jaar) is onlangs lid geworden en we zoeken nog kleding ed. Voor welke leeftijd zijn de spullen, die je aanbiedt, geschikt? Groet, Jolanda

reactie toevoegen

nieuwsbrief

jeugdcie

de nieuwsbrief van Juli is weer verstuurd, heb je deze niet ontvangen dan kun je m ook altijd lezen via de website. Bij jeugd in het menu zijn alle nieuwsbrieven van de laatste jaren terug te vinden.

geen reacties
reactie toevoegen

Scheidsen zondag a.s

Arjetta

Is er iemand die mijn scheidsbeurt van zondag a.s kan overnemen (wegens ziekte) om 12.30 bij SJ1? Mag ook ruilen voor een bardienst oid.

Arjetta

Is opgelost!

reactie toevoegen

Rupsen.

Aad vd Bos

Het nest met processie rupsen is vandaag verwijderd.

geen reacties
reactie toevoegen

Wedstrijd scheidsen heren 2 tegen betaling

Wamaer

Iemand die morgen om 15:00 uur de wedstrijd van heren 2 wilt scheidsen? Ik kom hier niet aantoe ivm werk. Ik heb een betaling klaarliggen. mvg, Wamaer

Misschien is het handig om dit ook naar heren 2 to te communiceren. Omdat de andere scheidsrechter ook niet kwam opdagen hebben we zonder scheidsrechter moeten spelen.

reactie toevoegen

Bardienst

Wamaer

Iemand die een bardienst wilt overnemen? Ik heb een betaling klaarliggen. Ik kom er helaas niet aan toe ivm werk. ik hoor het graag. mvg, Wamaer

Alex

Wanneer en hoeveel?

reactie toevoegen

Bardienst in de aanbieding

Bernard

Iemand die morgenochtend 9-12u een bardienst wil draaien tegen betaling?

geen reacties
reactie toevoegen

Rupsen

Aad v d Bos

Er zit een nest met prosessie rupsen in de eikenboom op ons terein. De boom is gemarkeerd met een lint, dus wees voorzichtig.

geen reacties
reactie toevoegen

Kaarten bestellen voor het WPT en Blue Birds steunen

Bestuur

Beste leden, Als je naar het WPT wilt gaan kunnen je kaarten bestellen via onderstaande link. Als je deze link gebruikt steun je Blue Birds met € 1,- per aangeschafte kaart. De prijs van de kaarten zijn hetzelfde als wanneer je ze direct bij Ticketmaster besteld. Deze actie loopt van 3 juli tot en met 20 juli. https://www.ticketmaster.nl/world-port-tournament-baseball-neptunus-familie-stadion-rotterdam-tickets/venueartist/4347/982736?CL_ORIGIN=ORIGIN20&CAMEFROM=BlueBirds

geen reacties
reactie toevoegen