Snel naar de wedstrijden van

Blue Birds

Prikbord

Het bestuur vraagt eenieder, om op een sociale wijze het prikbord te gebruiken. Het plaatsen van anonieme berichten wordt niet geaccepteerd en negatieve en/of op personen gerichte berichten worden verwijderd. Houdt men zich niet aan deze voorwaarden, dan kan men voor het prikbord geblokkeerd worden. Laten we het prikbord op een leuke en positieve manier gebruiken!

voeg prikbord bericht toe

Berichten uit juni 2022

Jasje gevonden

Materiaalman

Heb vanmiddag een jasje met daar achterop DC- beheer op het bankje buiten gevonden. Heb deze binnen op de tafel bij de bar gelegd.

geen reacties
reactie toevoegen

Verlichting.

Aad v d Bos.

Vanavond is er geen verlichting op het honkbalveld ivm een storing.

geen reacties
reactie toevoegen

foto's van het jeugdkamp zijn weer online

jeugdcie

wil je nog even nagenieten van het afgelopen weekend, open dan het nieuwsberichtje op de site, hierin staan 2 linkjes naar de foto albums. Veel plezier weer!!

geen reacties
reactie toevoegen

Emmer softballen kwijt

Susan

Beste allen, Sinds vandaag is het softbalteam van Hitmanics haar bucket met ballen kwijt. Daarom de vraag of iemand hem sinds maandag wellicht is tegengekomen en ergens anders heeft neergezet? Er stond ‘covee diamond’ op en het handvat is gebroken. Als het goed is zat er een grijszwarte deksel op.

geen reacties
reactie toevoegen

laatste nieuws jeugdkamp 2022

jeugdcie

het jeugdkamp is weer achter de rug en wat hebben we genoten van jullie allemaal en het mooie weer! De jeugdcie wil iedereen hartelijk bedanken die het mogelijk heeft gemaakt om onze jeugd van 6 tot en met 16 weer een heerlijk weekend te bezorgen! Sponsoren, ouders, trainers en alle andere vrijwilligers voor en achter de schermen heel hartelijk bedankt weer!! De foto's worden momenteel verzameld en zo spoedig mogelijk met jullie gedeeld zodat iedereen weer even kan nagenieten. Uiteraard zijn er nog wat zaken achtergebleven. Mis je een handschoen, schoenen, sokken, trui, T shirt, slaapzak of deel van je Blue Birds tenue, kijk dan deze week even op de tafel in de kantine om je verloren spullen weer mee naar huis te nemen. Vanaf volgende week donoren we de kleding aan de kledingbank 🙂 tot volgend jaar!

geen reacties
reactie toevoegen

Troep

Aad v d Bos

Gisteren hebben wij de hal weer klaar gemaakt voor het het jeugd kamp kom ik van morgen in de hal en is er weer materiaal neer gegooid, mensen denkt eens keer na. Wij hebben Frits-Rob- en ik uren besteed om de hal weer in orde te maken, ruim je materiaal op !!!

geen reacties
reactie toevoegen

trainingshal wordt weer even slaapzaal!

jeugdcie

vanaf donderdag 9 juni is de trainingshal weer even omgebouwd tot tijdelijke slaapzaal voor onze jongste jeugd tijdens het weekend van 11/12 juni. De hal kan dan dus niet gebruikt worden voor trainingsactiviteiten. gr Jeugdcie

geen reacties
reactie toevoegen

inschrijving jeugdkamp is gesloten

jeugdcie

de inschrijving voor het jeugdkamp is gesloten. De organisatie gaat de puntjes op de i zetten en dit weekend de verdere info rondsturen over wat mee te nemen e.d. en wie waarbij ingedeeld staat. Ook zullen betaalverzoekjes zsm verstuurd worden. Voor alle U15 en ouder, vergeet je Onecies niet voor het nachttoernooi!! Wij hebben er zin in dus tot snel! ps. toch vergeten in te schrijven, stuur dan nog snel een berichtje naar het vertrouwde jeugd mail adres 😉

geen reacties
reactie toevoegen

Slagkooi

Aad v d Bos

De slagkooi is weer op het softbal veld blijven staan.

geen reacties
reactie toevoegen