Snel naar de wedstrijden van

Blue Birds

Prikbord

Het bestuur vraagt eenieder, om op een sociale wijze het prikbord te gebruiken. Het plaatsen van anonieme berichten wordt niet geaccepteerd en negatieve en/of op personen gerichte berichten worden verwijderd. Houdt men zich niet aan deze voorwaarden, dan kan men voor het prikbord geblokkeerd worden. Laten we het prikbord op een leuke en positieve manier gebruiken!

voeg prikbord bericht toe

Berichten uit juni 2021

jeugdkamp 10/11 juli

jeugdcie

beste allemaal, het jeugdkamp nadert met rasse schreden en net zoals het hele seizoen toch een soort van ineens in sneltreinvaart van start gaat, is ook de voorbereidingstijd voor de organisatie dit jaar allemaal iets krapper dan ideaal. We zullen dit jaar dan ook pas laat met de schema's voor hulp en verdere details kunnen komen maar het belangrijkste is dat we er een fantastisch kamp van gaan maken! Dank voor jullie geduld en flexibiliteit.

geen reacties
reactie toevoegen

nieuwe trainingsgroepen gaan van start

jeugdcie

vanaf deze week zullen diverse nieuwe trainingsgroepen op de velden van Blue Birds starten. De scholen actie was zeer succesvol en heeft, naast de regulier instroom, circa 30 extra aanmeldingen opgeleverd van kinderen die kennis willen maken met de sport. Bij regen zullen zij dan ook in de hal gaan trainen zodat ze met de sport en club kunnen kennismaken. Dank allemaal weer voor jullie hulp in deze!

Marco Buzing

Mooi werk Krista, Tom en iedereen die heeft meegeholpen!

reactie toevoegen

pitchertraining vrijdag 2 juli vervalt

jeugdcie

helaas is de trainer komende vrijdag verhinderd en zal de pitchertraining voor de honkbal jeugd deze week komen te vervallen.

geen reacties
reactie toevoegen

Douches kunnen weer gebruikt worden

Bestuur

Alle douches zijn gecontroleerd en in orde dus geniet na afloop van je wedstrijd van een welverdiende douche en een drankje aan de bar!

geen reacties
reactie toevoegen

Volledig assortiment kantine

Marco Buzing

Goed nieuws! Vanaf zaterdag 26 juni mag er gelukkig weer meer. Dat betekent dat we in de kantine weer een volledig assortiment hebben. Naast tosti’s, kun je nu ook panini’s bestellen aan de bar. En de frituur gaat om 12.00 uur ook weer aan voor een lekkere snack. Consumpties in de kantine nuttigen mag helaas nog niet. En we vragen je in de kantine 1,5 meter afstand te blijven houden, ook tot de barmedewerker. We wensen je van harte welkom en een mooi honk- en softbalweekend toe! De barcommissie

geen reacties
reactie toevoegen

laatste dagen voor inschrijving jeugdkamp 10/11 juli

jeugdcie

de inschrijving voor het jeugdkamp sluit komende zondag, als je hebt aangegeven alleen 17/18 juli aanwezig te kunnen zijn dan gaan we ervan uit dat je afwezig bent. Mocht je toch kunnen komen op 10/11 juli dan vinden wij dat ten eerste heel erg gezellig en dan is het fijn als je even je inschrijfformulier aanpast of het aan ons doorgeeft. Groetjes namens de jeugdcommissie

geen reacties
reactie toevoegen

Wedstrijdballen

Materiaalman

Beste coach's, de aankomende weekenden ben ik weg dus als je dan wedstrijd ballen nodig heb nu ff aangeven dan kan ik ze in jullie hokje leggen. Groeten, materiaalman

geen reacties
reactie toevoegen

Voetbal tijdens openingsdag!

Cin

Natuurlijk hangen we het scherm op om onze voetballers aan te moedigen tijdens openingsdag! Morgen de laatste dag om je aan te melden voor de BBQ!

geen reacties
reactie toevoegen

Sleutel softbal dugout

Marius

Wij hebben de softbal dugout open zonder sleutel aangetroffen, hangt ook niet binnen aan het haakje

Marius

Hing blijkbaar boven

reactie toevoegen

De pupillen training van vanavond gaat niet door ivm het weer

jeugdcie

geen reacties
reactie toevoegen

definitieve datum jeugdkamp is 10 & 11 juli

jeugdcie

beste allemaal, nu een groot deel van de aanmeldingen voor het jeugdkamp binnen is, is ook de duidelijke voorkeur uitgesproken voor het weekend van 10 en 11 juli. Voor iedereen die de voorkeur had uitgesproken voor 17/18 juli, jullie kunnen je inschrijving gewoon wijzigen of een nieuw formulier invullen. De inschrijving sluit komend weekend dus geef je vooral op voor 27 juni. De plannen zijn weer goed en de tenten liggen klaar! We hopen jullie allemaal te zien want het heeft veel te lang geduurd!

Vanessa

Leuk! Gaan alle competitiewedstrijden gewoon door?

reactie toevoegen

Pitchertraining gaat niet door vanavond

jeugd

helaas jongens, de pitchertraining vanavond komt te vervallen wegens ziekte van de trainer. Volgende week is hij er weer bij 😉

geen reacties
reactie toevoegen

Bierblikjes

Aad v d Bo

Heren van honkbal 1 willen jullie in het vervolg je troep opruimen ( bierblikjes) ik ben geen vuilnisman voor jullie !!!!

BB1

Beste Aad Bedankt voor uw bericht. Afgelopen zondag hebben wij inderdaad wat consumpties genuttigd na onze training, welke wij ook allemaal in de vuilnisbak hebben gegooid. Zou u kunnen aangeven waar de 'troep' lag? Wellicht hebben wij wat gemist. Ook zou het kunnen dat de meeuwen/eksers in de prullenbak hebben gegraaid en hier het een en ander uit hebben gehaald (Voor onze training hebben wij namelijk ook het een en andere terug in de prullenbak moet stoppen wat ernaast lag). Wij voelen ons namelijk niet prettig bij dit bericht terwijl wij naar ons idee alles netjes opgeruimd hebben. Wij horen het graag. Met vriendelijke groet, BB1

reactie toevoegen

Bierblikjes.

Aad vd Bos.

Heren van BB 1 willen jullie in het vervolg je troep opruimen ( bierblikjes) ik ben geen vuilnisman voor jullie !!!!

geen reacties
reactie toevoegen

aanmeldingen jeugdkamp- deadline 27 juni

jeugdcie

De aanmeld-linkjes voor het jeugdkamp zijn weer verstuurd naar alle jeugdleden en ook naar de junioren, zij kunnen zich aanmelden voor de dag van de clinics. Heb je deze niet ontvangen maar bv de recente nieuwsbrief wel, check dan even je spam en evt het email adres van je kind. De adressen zoals in Sportlink ingevoerd zijn gebruikt voor het rondsturen van deze mailing. Is er dan toch nog iets mis gegaan, laat het ons gerust weten dan sturen we het nog een keertje toe! We gaan er een top kamp van maken! Deadline voor inschrijven is 27 juni. Dat geeft ons nog precies genoeg tijd om alles weer helemaal in orde te maken!

geen reacties
reactie toevoegen

Geen gebruik van douches ivm legionella controle

Bestuur

Beste allemaal, op dit moment is het nog niet toegestaan om de douches van Blue Birds te gebruiken. We zijn de leidingen aan het spoelen geweest en wachten nog op de uitslag van de daadwerkelijke legionella meting. Zodra die binnen is en in orde laten we het uiteraard weten!

geen reacties
reactie toevoegen

Scheidsrechtersindeling

Nils en Jins

Beste spelers, coaches, Het goede nieuws heeft ons bereikt dat er binnenkort weer wedstrijden gespeeld mogen worden, hierbij zijn uiteraard ook scheidsrechters nodig. Via onderstaande link alle scheidsrechtersbeurten: https://docs.google.com/spreadsheets/d/15TiNHh3E3gpX0RI-5gYIvl2ee4_-0N1Q0_Mt3uNvB8Q/edit#gid=2044298277 Deze link is ook naar alle coaches verzonden. Voor vragen kan je bij je coach terecht. Hartelijke groeten, Nils en Jins

geen reacties
reactie toevoegen

Bar weer beperkt open

Marco Buzing

Het gaat de goede kant op met de verdere opening van onze club! Voor de jeugd zijn wedstrijden vanaf 5 juni weer mogelijk, wat natuurlijk erg fijn is. Helaas is publiek bij de wedstrijden voorlopig nog niet toegestaan. Desondanks willen we als club de bezoekende partij gastvrij ontvangen voor een kop koffie, thee of een beperkt assortiment frisdrank, of wat te eten (ijsjes, repen, chips of een tosti). Zeker voor die teams die van ver komen is dit een welkom gebaar. Daarbij gelden de bestaande maatregelen: • 1,5 meter afstand; • mondkapjesplicht binnen; • contactloos afrekenen; • kantine en terras gesloten vanwege de reserveringsplicht en gezondheidscheck (consumpties mogen wel aan de picknicktafels worden genuttigd). We starten vanaf zaterdag 5 juni de bardiensten weer op. De teams die thuis spelen vullen de bardiensten net als vorig jaar zelf in: een uur vóór tot en met een half uur na de eigen wedstrijd. Bijkomend voordeel is dat de vrijwilliger in ieder geval de wedstrijd vanuit de kantine kan bekijken… Het is van belang dat het kernteam van jullie van tevoren doorkrijgt wie de bardienst tijdens de thuiswedstrijd draait, met het oog op de opening/sluiting van de bar. We verzoeken je om dit s.v.p. door te mailen naar bar@bluebirds.nl. Uiteraard hopen we binnenkort weer volledige bardiensten te kunnen draaien voor spelers, coaches, ouders en bezoekers, maar daarover later meer. Namens de barcommissie bedankt voor je medewerking!

geen reacties
reactie toevoegen