Snel naar de wedstrijden van

Blue Birds

Prikbord

Het bestuur vraagt eenieder, om op een sociale wijze het prikbord te gebruiken. Het plaatsen van anonieme berichten wordt niet geaccepteerd en negatieve en/of op personen gerichte berichten worden verwijderd. Houdt men zich niet aan deze voorwaarden, dan kan men voor het prikbord geblokkeerd worden. Laten we het prikbord op een leuke en positieve manier gebruiken!

voeg prikbord bericht toe

Berichten uit juni 2020

Planning eerste 2 weken van juli is bekend

Bestuur Blue Birds

Halverwege deze avond kregen we vanuit de KNBSB het bericht dat de competitieleiding de wedstrijden voor de eerstkomende 2 weken in Sportlink beschikbaar hebben gemaakt. Dus in de app, op de KNBSB website en onze eigen Blue Birds website zijn die zichtbaar. We gaan snel proberen om de scheidsrechtersindeling voor elkaar te krijgen, maar iedereen kan alvast zien wanneer hij/zij weer een lekker partijtje kan spelen. We zijn dolblij dat we de wei weer in mogen en we nemen aan dat jullie dat ook zijn. Heel veel plezier gewenst!

geen reacties
reactie toevoegen

Slagkooi

Harry

De wedstrijden gaan weer beginnen, dus … de slagkooi moet van het veld. Wat zijn de ideeen hierover ? Suggesties: – Krik gebruiken om hem omhoog te krijgen, en een hondje (met grote wielen) eronder. – De band volspuiten met schuim. – … Moet wel vóór zaterdag gebeurd zijn.

geen reacties
reactie toevoegen

de wedstrijden gaan bijna starten!

Bestuur

zoals velen van jullie vast al gehoord of gelezen hebben kunnen we de competities gaan opstarten. De KNBSB is een routekaart aan het uitwerken over hoe de competities van start kunnen. Belangrijkste wijziging hierin is dat de zomerstop met 3 weken wordt ingekort. Zodra we meer zekerheden hebben en de competities en speelweekenden duidelijk zijn zullen we dit uiteraard via de coaches en wedstrijdsecretariaat aan iedereen laten weten. De lijntjes tussen de KNBSB en de verenigingen zijn kort dus informatie komt snel beschikbaar. Nog heel even geduld, we kunnen bijna starten met ons echte seizoen!

geen reacties
reactie toevoegen

Kalk.

Aad vd Bos.

Arvid er zijn toch nog geen wedstrijden.

Wedstrijden – jawel

Er zijn al weken onderlingen jeugdwedstrijden gaande en volwassenen mogen ook spelen clubmatig.

reactie toevoegen

Kalk voor lijnen op op softbalveld

Arvid Smit

Ook de ton is leeg. Kan die worden bijgevuld? Dank!

Aad v d Bos.

Hallo Arvid, er zijn toch nog wedstrijden, voor trainingen heb toch geen belijning nodig.

reactie toevoegen

Processierupsen.

Aad v d Bos.

Processierupsen, zijn verwijderd.

geen reacties
reactie toevoegen

Honken blijven liggen

Aad vd Bos.

Er zijn na de trainning weer honken op het softbalveld blijven liggen. Een set honken als ze gestolen worden, kost dat de vereniging € 185 en een dubbelhonk € 120.

geen reacties
reactie toevoegen

Afkeuren.

Aad vd Bos.

IVM met het coronavirus, keur ik op zaterdag en zondagochtendvroeg de velden niet. Er zijn geen wedstrijden, de taems die willen gaan trainen ,moeten zelf kijken of de velden goed zijn.

geen reacties
reactie toevoegen

Aanpassingen

Vanessa

Wanneer volgt Blue Birds met de aanpassingen op de RIVM/NOC-NSF/KNBSB maatregelen? Vorige werk is al aangekondigd dat vanaf 1 juni ook jeugd t/m 18 jaar onderlinge wedstrijdjes mogen spelen (zonder 1,5 meter) en ik zie op sites van diverse verenigingen ook dat ouders bij jeugd weer aanwezig mag zijn (mits 1,5 meter).

Vanessa

Jammer dat er geen reactie is gekomen. Als ouder sta je letterlijk aan de kant.

reactie toevoegen