Snel naar de wedstrijden van

Blue Birds

Prikbord

Het bestuur vraagt eenieder, om op een sociale wijze het prikbord te gebruiken. Het plaatsen van anonieme berichten wordt niet geaccepteerd en negatieve en/of op personen gerichte berichten worden verwijderd. Houdt men zich niet aan deze voorwaarden, dan kan men voor het prikbord geblokkeerd worden. Laten we het prikbord op een leuke en positieve manier gebruiken!

voeg prikbord bericht toe

Berichten uit april 2021

kleding voor de tweede ronde?

jeugdcie

hallo allemaal, het seizoen komt langzaam op gang, de onderlinge wedstrijdjes zijn lekker gespeeld zijn en iedereen heeft hopelijk weer een passend tenue. Mocht je nu te kleine Blue Birds kleding hebben liggen waar je eigenlijk geen bestemming meer voor hebt, denk dan aan ons en lever het in bij het kledingrek in het clubhuis. Het wordt erg gewaardeerd door alle nieuwe startende jeugdleden!

Saskia

Ik heb nog wel kleding liggen, maar er staat een naam op. Is het mogelijk die eraf te halen?

reactie toevoegen

Betaling contributie via Club Collect

Ledenadministratie

Beste leden, een week geleden zijn de verzoeken voor de betaling van de contributie verstuurd via Club Collect. Als u geen email ontvangen heeft, wilt u dit dan per email laten weten aan ledenadministratie@bluebirds.nl? Alvast bedankt, met vriendelijke groet, de ledenadministratie

geen reacties
reactie toevoegen