Snel naar de wedstrijden van

Blue Birds

Prikbord

Het bestuur vraagt eenieder, om op een sociale wijze het prikbord te gebruiken. Het plaatsen van anonieme berichten wordt niet geaccepteerd en negatieve en/of op personen gerichte berichten worden verwijderd. Houdt men zich niet aan deze voorwaarden, dan kan men voor het prikbord geblokkeerd worden. Laten we het prikbord op een leuke en positieve manier gebruiken!

voeg prikbord bericht toe

Berichten uit april 2020

De persconferentie van vanavond

Bestuur Blue Birds

Beste leden en ouders van jeugdleden. Wij hebben met z’n allen natuurlijk gekeken naar de persconferentie vanavond. En daarbij gehoopt ook te horen dat we weer mogen sporten. Misschien was het aan de ene kant fijn te horen dat er weer mogelijkheden voor de jeugd komen vanaf woensdag 29 april, maar aan de andere kant weten we nu ook dat iedereen van 19 jaar en ouder dus nog niet aan de slag mag. Het bestuur van Blue Birds heeft vanavond bekeken binnen welke mogelijkheden de jeugdteams vanaf volgende week woensdag kunnen trainen. Helaas mogen we nog geen concreet plan daarvoor presenteren, omdat we gehouden zijn aan een goedkeuring van dat plan door de Gemeente. Ook weten we dat de KNBSB de komende dagen met richtlijnen gaan komen, die zij afstemmen met het NOC*NSF en wij willen die richtlijnen ook bij Blue Birds gebruiken. Daarom vragen we jullie om nog wat dagen geduld te hebben en voorlopig geldt dus nog de huidige regel dat de Blue Birds locatie volledig gesloten is. PS. Voor de gezelligheid van het met elkaar sporten moeten we nog geduld hebben. Maar komende zaterdag is er in ieder geval wel een online Blue Birds Bingo!

geen reacties
reactie toevoegen

doe live mee aan de online spelregelquiz op woensdagavond 22 april

jeugdcie

Ben jij ook zo enorm toe aan het honkbal en softbal seizoen? Blijf met onze sporten bezig en doe woensdagavond 22 april LIVE mee aan de allereerste gratis Online Honkbal en Softbal Spelregelquiz via YouTube! Helaas kunnen we de velden nog niet op, maar op deze manier blijf je toch bezig met onze sporten. Bovendien is dit een ideale manier om jouw Spelregelkennis bij te spijkeren en zo zorg je ervoor dat je goed voorbereid bent wanneer je weer kan spelen! De organisatie van de quiz ligt bij BUBS en de KNBSB. Schrijf je in voor de gratis online quiz, die woensdag 22 april om 20.00 uur start op het YouTubekanaal van de KNBSB. In de livestream kan je op dat moment klikken op het digitale formulier, waarin je de antwoorden van 5 rondes telkens zo goed mogelijk dient in te vullen! Daag elkaar uit! Je kunt alleen meedoen of als team (houd wel anderhalve meter afstand!). Bewijs dat jij een echte kenner bent op het gebied van Spelregels en doe mee aan de leuke quiz! Coaches, bestuurders, teamgenoten, officials, overige vrijwilligers: daag elkaar uit en laat zien dat je de regels beheerst! Houd de kanalen van de KNBSB in de gaten voor het laatste nieuws over de quiz! Hopelijk tot woensdagavond 22 april iedereen! Vragen? Stuur dan een mailtje naar quiz@bubs.nl. https://www.knbsb.nl/nl/news/doe-live-mee-aan-de-online-spelregelquiz-op-woensdagavond-22-april-523

geen reacties
reactie toevoegen

Bingo 25 april

Organisatie Bingo 25 april

Heb jij je al opgegeven voor de bingo van 25 april, 19.30 uur?? Nee?? Is de reden dat je geen Facebook hebt? Dan hebben we dé oplossing. Tijdens de bingo worden de nummers ook per mobiel doorgegeven in de "bingo-groep". Kortom: wil je toch nog meedoen, stuur dan een mail aan: activiteiten-bluebirds@outlook.com en je ontvangt alle informatie!

geen reacties
reactie toevoegen

Online-BINGO

activiteiten-BlueBirds@outlook.com

Op 25 april organiseren wij een online BINGO!! Spek de clubkas en doe gezellig mee. Voor meer informatie kijk op de site of op de facebook pagina van BB. Kunt u iets voor ons betekenen door sponsoring van prijzen? Wij horen het graag. Mail naar: activiteiten-BlueBirds@outlook.com

geen reacties
reactie toevoegen