Snel naar de wedstrijden van

Blue Birds

Prikbord

Het bestuur vraagt eenieder, om op een sociale wijze het prikbord te gebruiken. Het plaatsen van anonieme berichten wordt niet geaccepteerd en negatieve en/of op personen gerichte berichten worden verwijderd. Houdt men zich niet aan deze voorwaarden, dan kan men voor het prikbord geblokkeerd worden. Laten we het prikbord op een leuke en positieve manier gebruiken!

voeg prikbord bericht toe

Berichten uit maart 2022

Sleutel

Rob Metz

Beste leden, De cilinder van het slot in de deur van de kantine naar het terras is vandaag vervangen! De sleutel voor het openen en sluiten hangt van af nu aan een klosje op de wand naast de deur van de pantry. Gr Rob

geen reacties
reactie toevoegen

Op geruimd.

Aad vd Bos.

Ik heb vandaag alle honkbal spullen onder de trap in de kantine weg gehaald. En in de ruimte bij de kasjes neer gelegd, Gaarne geen materiaal meer onder de trap leggen anders wordt het weer het weer een zootje !!

geen reacties
reactie toevoegen

BlueBirds kleding gezocht

Jeugd

Kom je gezellig helpen op 3 april kijk dan gelijk of je misschien het BlueBirds kleding rek kunt aanvullen met wedstrijd kleding die nog een rondje mee kan! We maken al een aantal jaren veel nieuwe leden blij met kleding die nog niet versleten is. Dus duik in je kasten en kijk of je iets kunt missen. Hartelijk dank vast en graag tot 3 april 😉

geen reacties
reactie toevoegen

Pimp ons clubgebouw – 3 april

Activiteitencommissie

Allen, Wie helpt er zondag 3 april tussen 14.00 en 16.00 uur mee om ons clubgebouw weer wat gezelliger te maken? De materialen hiervoor regelen wij, maar het zou fijn zijn als je een emmer, doekje, reiniger meeneemt, zodat we eerst even de boel kunnen opfrissen 😉 Zien we je dan? Groeten van de Activiteitencommissie

geen reacties
reactie toevoegen

Fiets sleutel van “groene fiets”

Jan

Tijdens onze training vonden we een fiets sleutel met het label “groene fiets”. Ik heb ‘m nu thuis maar neem ‘m morgen middag weer mee nr Blue Birds

Marco

Hoi Jan, Dank voor je bericht. De sleutel is van Bo z'n fiets. Wanneer ben je morgen op de club? dan zorgen we dat we er ook zijn.

reactie toevoegen

veld beschikbaar

Bestuur

beste allen, nu het weer steeds lekkerder wordt en de velden weer gebruikt worden, vergeet dan ook niet na afloop van je training of wedstrijd even te vegen. Zo houden we de velden in de best mogelijke conditie voor het seizoen. Dank allen!

geen reacties
reactie toevoegen

uitnodiging ALV en Jaarverslag 2021 verstuurd

Bestuur

beste leden, het jaarverslag is per mail verstuurd naar de adressen zoals in sportlink vermeld. Heb je het jaarverslag niet ontvangen laat het ons weten dan sturen we het nog even na. Mocht je een ander email adres in sportlink willen gebruiken geef dit dan door aan de ledenadministratie dan blijven we up to date en kunnen we iedereen juist blijven informeren. Graag zien we jullie op maandag 21 maart om 20 uur op Blue Birds.

geen reacties
reactie toevoegen

Oefenwedstrijden

Bestuur

We hebben in een nieuws item de oefenwedstrijden geplaatst voor dit seizoen. Het kan helaas niet op de normale manier op de website, omdat die gevuld wordt door Sportlink. De oefenwedstrijden worden niet geregisteerd in Sportlink en worden dus niet automatisch op de site gepubliceerd. Nu kan iedereen die daar behoefte aan heeft ze in het nieuws item terugvinden. Wijzigingen die nu nog volgen worden daar niet in bijgehouden.

geen reacties
reactie toevoegen