Snel naar de wedstrijden van

Blue Birds

Prikbord

Het bestuur vraagt eenieder, om op een sociale wijze het prikbord te gebruiken. Het plaatsen van anonieme berichten wordt niet geaccepteerd en negatieve en/of op personen gerichte berichten worden verwijderd. Houdt men zich niet aan deze voorwaarden, dan kan men voor het prikbord geblokkeerd worden. Laten we het prikbord op een leuke en positieve manier gebruiken!

voeg prikbord bericht toe

Berichten uit maart 2020

Update over de consequenties van de Corona-crisis voor Blue Birds

Bestuur Blue Birds

Beste leden en vrienden van Blue Birds. Het bestuur van Blue Birds heeft vanavond telefonisch vergaderd over de nieuwe maatregelen die zijn gepresenteerd door de overheid. Consequentie daarvan is dat ook bij Blue Birds alle trainingen, wedstrijden en activiteiten tot en met 1 juni aanstaande niet doorgaan. Dus ook het jeugdkamp kan niet doorgaan. We kunnen niet anders dan onze rol in dit grote maatschappelijke probleem op deze manier invullen, hoewel we natuurlijk graag met z’n allen willen sporten. Onze velden, clubhuis en trainingshal mogen dan ook tot de genoemde datum niet gebruikt worden. Uiteraard gaan we aan de hand van de ontwikkelingen bekijken wat we later in het seizoen nog wel kunnen organiseren. De KNBSB heeft vanmiddag, nog voordat de nieuwe maatregelen werden aangekondigd, op haar website en aan alle verenigingen gecommuniceerd dat de competities niet eerder zullen starten dan dat alle teams circa 3 weken voorbereidingstijd hebben gekregen. Dat betekent dat we met de informatie van dit moment de start van de competitie niet eerder dan 22 juni tegemoet kunnen zien. Volg daarvoor ook de website van de KNBSB. Tot slot hebben we gesproken over de Blue Birds contributie. Hoewel we aan de ene kant begrijpen dat dit op dit moment niet ieders prioriteit is, willen we wel aangeven dat dit nu de enige bron van inkomsten voor onze club is en dat heel veel vaste lasten gewoon doorlopen. Weliswaar zijn er diverse economische ondersteuningsmaatregelen gepresenteerd, maar die gelden niet voor sportverenigingen. Het is voor ons niet duidelijk wat de Gemeente, het NOC-NSF en de KNBSB gaan doen, maar we weten in ieder geval dat de bondscontributie noodzakelijk is om het bondsbureau te laten functioneren en daarmee de bond te laten bestaan. Graag wensen we iedereen sterkte toe in deze zeer bijzondere tijden. Hopelijk blijft iedereen gezond en draagt zijn/haar steentje bij aan het voorkomen van verdere verspreiding van het virus.

Jeugdkamp

Wat een vervelend nieuws. Ik zal het weekend van het jeugdkamp uit mijn agenda halen…… PS blijf gezond allemaal!

reactie toevoegen

De Bingo van 11 april gaat niet door

Bingo

Zoals wel was verwacht gaat de bingo van 11 april helaas niet door.

geen reacties
reactie toevoegen

Consequenties COVID-19 situatie voor Blue Birds

Bestuur Blue Birds

Aan alle leden, ouders van leden en andere geinteresseerden. Ook Blue Birds volgt de ontwikkelingen in Nederland en de adviezen van de overheid nauwlettend. Op basis van de informatie die vanmiddag (do. 12 maart) is verspreid, is besloten om ook bij Blue Birds tot 1 april alle trainingen, wedstrijden en activiteiten stop te zetten. Het zijn ongewone maatregelen, die helaas nodig zijn in deze ongewone situatie. Als er meer informatie is, of als er zicht komt op hervatting van trainingen en wedstrijden, dan laten we dat weer via het prikbord en de website weten.

geen reacties
reactie toevoegen

Paasbingo – zaterdag 11 april

Paasbingo

Allen, Op 11 april is er vanaf 16.30 een bingo voor onze jeugd t/m 12 jaar (pupillen). Dit kost 5 euro. Hier spelen we diverse rondes voor plus je krijgt frietjes en siroop! Zien we je dan?? Om 20.00 uur start er een bingo voor de oudere leden. Een bonuskaart kost 1 euro. We zorgen voor leuke prijzen! Tot 11 april 🙂

Paasbingo

Een bonuskaart is natuurlijk een bingokaart….

reactie toevoegen

Douchen

Aad v d Bos

Er is een nieuwe verwarmingsketel geplaats, en van af nu kan er weer, gedoucht worden.

geen reacties
reactie toevoegen

Hitmanics kantine/pubquiz 3 April

Activiteitencommissie Hitmanics

Beste Blue Birds leden, Vanuit de activiteitencommissie van Hitmanics heb ik het genoegen jullie uit te nodigen voor de eerste echte Hitmanics kantine/pubquiz op vrijdag 3 April. Voor twee schamele eurootjes kunt u meedoen aan een mooie avond waar u onder het genot van een drankje uw honkbalkennis op de proef kan stellen. Uiteraard is er een mooie prijs voor de winnaars; namelijk kaartjes voor een dag naar keuze voor de Haarlemse honkbalweek. Inschrijven kan hier (https://forms.gle/sfveRLRAHJPxuo8k7) als team van maximaal 4 of individueel, waarbij u door ons in een team ingedeeld wordt. De deuren zijn vanaf 8 uur open en de pubquiz zal beginnen om half 9. De pubquiz zal plaatsvinden in de kantine van Blue Birds. Als u nog vragen heeft kunt u deze mailen naar ac@hitmanics.nl We hopen u te mogen verwelkomen 3 April, Activiteitencommissie Hitmanics

Vanessa

Leuk een pubquiz, maar lees ik het goed dat dit een quiz is waar alleen honkbalvragen worden gesteld?

Activiteitencommissie Hitmanics

Er zullen waarschijnlijk ook wat andere vragen tussen zitten maar de vragen gaan voornamelijk over onderwerpen als obscure honkbalregels, honkbalfilms, Nederlandse honkbalgeschiedenis en dergelijke.

reactie toevoegen

NL doet en Blue Birds doet mee op 14 maart van 9.30-13.00 uur!

bestuur

Help je ook mee om Blue Birds weer klaar te maken voor het nieuwe seizoen? Heb je zin om blauwe voetstappen te schilderen zodat mensen de weg naar de koffie kunnen vinden, ben je goed in ramen lappen, keuken poetsen, dugout en honk-putjes ontstoppen, onkruid wieden of wat dan ook? We kunnen ieders hulp goed gebruiken  Dus kom mee helpen op zaterdag 14 maart tussen 9.30 uur en 13.00 uur! Wie weet bakt er weer iemand wat lekkers voor bij de koffie…

geen reacties
reactie toevoegen

betaling contributie via ClubCollect

Axel Bloemen, ledenadministratie Blue Birds

Beste leden, in de loop van volgende week zullen jullie via ClubCollect een email krijgen met het verzoek de contributie te voldoen. Voor de jeugdleden is de leeftijd op 31-9-2020 bepalend voor de indeling in de contributie-categorie (beeball 5-6, beeball 7-9, pupil, aspirant, junior). Prettig weekend, groeten, Axel

geen reacties
reactie toevoegen

Oefenprogramma

Vanessa

Is het mogelijk het oefenprogramma van de teams online te zetten?

Bestuur

beste Vanessa, beste allen, we hebben even moeten zoeken en waren daar al mee begonnen, maar nu is het gevonden! We weten hoe we deze wedstrijden in Sportlink kunnen toevoegen. Ze zijn hiermee op de website zichtbaar. Mogelijk zijn ze niet zichtbaar is op je telefoon omdat het geen officiele competitiewedstrijden zijn. Het in sportlink zetten is een handmatige klus en geen centrale import dus we gaan er het weekend mee aan de slag. Omdat het met de hand gebeurt zijn evt schoonheidsfoutjes niet geheel uit te sluiten. Mochten er dus vragen zijn over een wedstrijd neem dan even contact op met je coordinator binnen het bestuur.

Vanessa

Top!! Bedankt 🙂

reactie toevoegen

Douchen

Aad. v. d. Bos.

Er kan vanavond niet gedoucht worden, er wordt een nieuwe verwarmingsketel geplaats.

geen reacties
reactie toevoegen

Getraind worden.

Aad v d Bos.

Er mag voorlopig nog niet getraind worden, op het honk en softbalveld.

geen reacties
reactie toevoegen

Ayla Engels met Nederlands team op EK BaseBall5

Bestuur Blue Birds

Ons softballid Ayla Engels heeft de afgelopen dagen deel uit gemaakt van het Nederlands team dat in Litouwen het Europees Kampioenschap BaseBall5 speelde. Mede door het goede spel van Ayla, zoals we vanuit Litouwen doorkregen, is het Nederlands team op een mooie 5e plaats geëindigd nadat de halve finale net mis werd gelopen. De titel werd veroverd door Frankrijk. Kijk voor een verslag eens op Facebook: https://www.facebook.com/KNBSB/photos/a.1424482731117549/2601356363430174/?type=3&theater. Van harte Ayla!

geen reacties
reactie toevoegen