Snel naar de wedstrijden van

Blue Birds

Prikbord

Het bestuur vraagt eenieder, om op een sociale wijze het prikbord te gebruiken. Het plaatsen van anonieme berichten wordt niet geaccepteerd en negatieve en/of op personen gerichte berichten worden verwijderd. Houdt men zich niet aan deze voorwaarden, dan kan men voor het prikbord geblokkeerd worden. Laten we het prikbord op een leuke en positieve manier gebruiken!

voeg prikbord bericht toe

Berichten uit februari 2024

Studenten tarief 2024

Bestuur

Binnenkort gaan de nieuwe contributies zoals vastgesteld in de ALV en komende week gepubliceerd op onze website er weer uit. Ben je student en wil je gebruik maken van de korting van 100 euro in ruil voor circa 15 uur vrijwilligerswerk voor de vereniging meld je dan bij een bestuurslid dan kunnen we zorgen dat het juiste bedrag in ClubCollect ingevoerd wordt.

geen reacties
reactie toevoegen

dank aan alle vrijwilligers!

Bestuur

Halverwege januari hebben we een nieuwsjaarsfeestje gevierd met een lekkere winter-BBQ. We hebben hier onze dank uitgesproken voor alle vrijwilligers die weer een jaar voor ons hebben klaargestaan. Omdat we tijdens dit feest niet iedereen persoonlijk hebben kunnen bedanken, doen we dit ook via dit berichtje. Alle vrijwilligers voor bar, administraties, teams, activiteiten, wedstrijden, klus en regelwerkzaamheden en iedereen die zich op enig wijze ingezet heeft voor onze vereniging, heel veel dank en we hopen op ieders medewerking te mogen blijven rekenen in 2024!

geen reacties
reactie toevoegen

Pupillen softbal handschoen te koop

Carolien

Gebruikte Rawlings handschoen 11 inch (rood met zwart) over te nemen voor 15 euro. Reacties via c.aantjes@ziggo.nl

geen reacties
reactie toevoegen