Snel naar de wedstrijden van

Blue Birds

Prikbord

Het bestuur vraagt eenieder, om op een sociale wijze het prikbord te gebruiken. Het plaatsen van anonieme berichten wordt niet geaccepteerd en negatieve en/of op personen gerichte berichten worden verwijderd. Houdt men zich niet aan deze voorwaarden, dan kan men voor het prikbord geblokkeerd worden. Laten we het prikbord op een leuke en positieve manier gebruiken!

voeg prikbord bericht toe

Berichten uit februari 2020

scorecursus 2 maart a.s.

jeugdcie

aan iedereen die zich heeft aangemeld is inmiddels nog wat extra informatie gestuurd over de score avond. Wil je nog meedoen maar had je dit nog niet doorgegeven laat het dan even weten aan Krista op het jeugd email adres.

geen reacties
reactie toevoegen

Pitchertraining

Ramon Smits

De Pitchertraining van vandaag kan helaas niet doorgaan. Kevin is ziek.

Jelle Eysbach

Betekent dit dat de zaal vanavond vanaf 9 vrij is? Dan kunnen we met hitmanics h1 gwn ons gebruikelijke slot gebruiken

reactie toevoegen

In memoriam

Bestuur Blue Birds

Met een gierende storm over het land, veilig thuis bij de kachel, een moment van overdenking bij het recente overlijden van drie mensen die ieder op hun eigen wijze hebben bijgedragen aan de historie van Blue Birds. (1) Jan van Ham – overleden op zaterdag 18 januari. Jan was vooral betrokken bij Blue Birds in de tijd dat de club aan de Schoemakerstraat was gevestigd. Zelf softballend, maar ook als trainer, coach en scheidsrechter jarenlang actief bij de club. Zijn zonen Marco en Erik bracht hij in aanraking met onze sport en ook zij hebben vele jaren bij ons gespeeld. (2) Rob van Velzen – overleden op zaterdag 1 februari. Rob was niet alleen softballer, maar van ongeveer 1983 tot 2008 ook onze ledenadministrateur. Een memorabele prestatie als je bedenkt dat computers in die beginjaren nog niet standaard waren. (3) Ben Luiten – overleden op maandag 3 februari. Ben speelde zelf niet bij ons, maar via zijn vrouw Marjan (die jarenlang secretaris was) en zijn kinderen Sandra en Dennis was hij wel nauw betrokken en verrichtte hij hand en spandiensten op onze locatie. Het bestuur van Blue Birds dankt deze mannen voor hun bijdrage aan onze club en wenst hun families en vrienden sterkte.

geen reacties
reactie toevoegen

Slot

Aad v d Bos

Het cilinderslot van het toeganshek, is omgedraaid. Het toeganshek kan nu weer, aan de buitenkant geopend worden.

geen reacties
reactie toevoegen

Scheidsrechter coordinator gezocht

Bestuur

wie wil zich komend jaar een aantal uurtjes inzetten om de scheidsrechter roosters te maken? Er zijn 3 momenten in het seizoen dat een planning gemaakt moet worden. Verder blijven de regels voor de scheidsrechter beurten zoals ze al een aantal jaren met succes draaien. De teams die bij een wedstrijd zijn ingedeeld, zijn én blijven verantwoordelijk voor het invullen van de beurt. Het is dus niet zo dat je als scheidsrechter coördinator het hele jaar druk bent, maar om iedereen ook dit seizoen weer te laten genieten van de wedstrijden is een planner van groot belang. Denk je prima ik heb wel een paar uurtjes dit seizoen, laat het ons weten we gooien je je uiteraard niet in het diepe maar regelen een overdrachts/ervarings-delings momentje! Aanmelden kan bij de bekende email-adressen van jeugd, honkbal of softbal.

geen reacties
reactie toevoegen

gezocht ethousiaste photoshopper

Jeugdcie

voor de nodige aankondigingen binnen Blue Birds zoeken we een enthousiaste speler of ouder die het leuk vindt om een aantal posters te ontwerpen voor bv Openingsday, jeugdkamp, toernooien en andere activiteiten die gedurende het seizoen voorbij komen. Ben jij handig met programma's als photoshop oid en vind je het leuk om op deze manier een bijdrage te leveren, laat het ons weten op het jeugd mail adres of geef het door aan Krista

geen reacties
reactie toevoegen

Scorecursus

jeugdcie

voor iedereen die nu toch eindelijk wil weten hoe het magische scoren werkt…op maandag 2 maart wordt er weer een cursus gegeven door Harry Wedemeijer. Aanvang 19.30 tot uiterlijk 22.00 uur. Ouders, spelers iedereen is welkom. Aanmelden kan bij Krista op het bekende jeugd mailadres.

geen reacties
reactie toevoegen