Snel naar de wedstrijden van

Blue Birds

Prikbord

Het bestuur vraagt eenieder, om op een sociale wijze het prikbord te gebruiken. Het plaatsen van anonieme berichten wordt niet geaccepteerd en negatieve en/of op personen gerichte berichten worden verwijderd. Houdt men zich niet aan deze voorwaarden, dan kan men voor het prikbord geblokkeerd worden. Laten we het prikbord op een leuke en positieve manier gebruiken!

voeg prikbord bericht toe

Berichten uit december 2021

fijne feestdagen!

Bestuur

namens het gehele bestuur wensen wij iedereen hele fijne feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar in goede gezondheid en vol sportieve uitdagingen toe! Op de website kunt u een uitgebreider bericht vinden met de laatste informatie over de corona maatregelen bij Blue Birds en informatie mbt de algemene leden vergadering.

geen reacties
reactie toevoegen

de teamindelingen voor de jeugdteams 2022 zijn verstuurd

jeugdcie

inmiddels kan iedereen de informatie voor de start van het nieuwe seizoen terugvinden in zijn mailbox. Heb je deze mail niet ontvangen laat het even weten op het bekende jeugd mail adres.

geen reacties
reactie toevoegen

opbrengst Grote Club Actie!

jeugdcie

dankzij inzet van velen hebben we weer bijna 1100,- euro mogen ontvangen van de Grote Club Actie. De top 3 van dit jaar is…..Olivier! Ilse! en Thijs! iedereen ontzettend bedankt, een uitgebreider berichtje staat op de website 🙂

geen reacties
reactie toevoegen