Snel naar de wedstrijden van

Blue Birds

Prikbord

Het bestuur vraagt eenieder, om op een sociale wijze het prikbord te gebruiken. Het plaatsen van anonieme berichten wordt niet geaccepteerd en negatieve en/of op personen gerichte berichten worden verwijderd. Houdt men zich niet aan deze voorwaarden, dan kan men voor het prikbord geblokkeerd worden. Laten we het prikbord op een leuke en positieve manier gebruiken!

voeg prikbord bericht toe

Berichten uit december 2019

Nieuwjaar

Erik

Gelukkig nieuwjaar allemaal. Een fijne jaarwisseling, een gezond en sportief 2020

geen reacties
reactie toevoegen

teamindelingen jeugd 2020

jeugdcie

zoals iedereen inmiddels waarschijnlijk wel gezien heeft zijn de teamindelingen voor de jeugd (t/m aspiranten) voor 2020 rondgestuurd. Heb je deze niet ontvangen, laat het even weten. We proberen zo zorgvuldig mogelijk te zijn maar een foutje kan gemaakt worden. Groetjes Krista

geen reacties
reactie toevoegen

beeindigen lidmaatschap voor 1 januari

Bestuur

graag willen we iedereen erop attenderen dat beëindigen van het lidmaatschap bij overschrijvingen en of stoppen met onze mooie sport voor 1 januari kenbaar gemaakt moet zijn bij de ledenadministratie. Vanaf 1 januari is men weer contributieplichtig. Twijfel je over doorgaan of stoppen neem dan even contact op met honkbalzaken, softbalzaken of jeugd zodat we kunnen kijken waar we elkaar kunnen helpen.

geen reacties
reactie toevoegen

Knuppel gevonden?

Marco Rietdijk

Onze zoon is afgelopen woensdag bij de laatste winterblues training zijn rood/oranje Easton knuppel vergeten mee te nemen. Heeft iemand deze mischien gevonden?

Jermaine

Die ligt in de kantine geloof ik.

reactie toevoegen