Snel naar de wedstrijden van

Blue Birds

Prikbord

Het bestuur vraagt eenieder, om op een sociale wijze het prikbord te gebruiken. Het plaatsen van anonieme berichten wordt niet geaccepteerd en negatieve en/of op personen gerichte berichten worden verwijderd. Houdt men zich niet aan deze voorwaarden, dan kan men voor het prikbord geblokkeerd worden. Laten we het prikbord op een leuke en positieve manier gebruiken!

voeg prikbord bericht toe

Berichten uit november 2023

Grote club actie Groot succes!

Bestuur

Terwijl er achter de schermen heel hard gewerkt wordt om alles weer te regelen voor het nieuwe seizoen, kader geworven wordt en teamindelingen & trainingsgroepen samengesteld worden en de overdracht van jeugd naar U21 en senioren plaatsvinden, hebben we met elkaar een nieuw record aan grote club actie loten verkocht!! We hebben 814 loten kunnen invoeren in het systeem wat goed is voor een opbrengst van ruim 1900 euro! Alle loten kopers en verkopers heel veel dank voor jullie inzet. Binnenkort verrassen we de top verkopers, maar wie dat zijn blijft nog heel even een verrassing 😉 Tot snel weer!

geen reacties
reactie toevoegen

Inleveren lotenboekjes Grote Club Actie

Jeugdcie

Beste lotenverkopers, deze week kunnen de boekjes nog ingeleverd worden (laatste dag 9 november) dan heeft Mirjam van de organisatie nog genoeg tijd om alles in het systeem te zetten. Inleveren kan bij Blue Birds op de bar, bv tijdens de winterblues trainingen op woensdag of ze mogen bij Krista in de brievenbus gedaan worden ( van Hallstraat 19, delft) of bij Mirjam ( ingelandestraat 8, delfgauw). Mocht dit niet lukken neem dan even contact op via het bekende jeugd email adres. Heel veel dank weer allemaal!! Benieuwd wie dit jaar de topverkopers zijn geworden…houd Blue Birds facebook en instagram dan in de gaten 😉

geen reacties
reactie toevoegen