Snel naar de wedstrijden van

Blue Birds

Prikbord

Het bestuur vraagt eenieder, om op een sociale wijze het prikbord te gebruiken. Het plaatsen van anonieme berichten wordt niet geaccepteerd en negatieve en/of op personen gerichte berichten worden verwijderd. Houdt men zich niet aan deze voorwaarden, dan kan men voor het prikbord geblokkeerd worden. Laten we het prikbord op een leuke en positieve manier gebruiken!

voeg prikbord bericht toe

Berichten uit november 2021

Kastje.

Aad v d Bos.

Het kastje van de honkbal veldverlichting, is verplaats aan de eerste mast als je het veld op komt. Het sleuteltje zit aan klosje, en hangt bij de andere klossen in de kantine.

geen reacties
reactie toevoegen

Wie wil FB pagina overnemen van Dames 1

Michel

Omdat mijn dochter stopt bij Blue Birds stop ik met de FB pagina van Dames 1. Mocht iemand dit willen overnemen,meld je dan via michel@hofspetters.nl dan kijk ik naar de inloggegevens, de pagina staat nu op inactief maar dat kan dus hersteld worden.

Michel

Helaas geen enkele reactie, helaas is de pagina van Dames 1 nu verdwenen.

reactie toevoegen

voorbereidingen seizoen 2022

Bestuur

beste allemaal, de voorbereidingen voor de team samenstellingen voor seizoen 2022 zijn in volle gang. Mocht je nog twijfelen of je wilt blijven spelen neem dan even contact op met je bestuurslid. En weet je zeker dat je je lidmaatschap wilt beëindigen, doe dit dan uiterlijk op 31 december bij de ledenadministratie. Vanaf 1 januari is iedereen namelijk weer contributie plichtig.

geen reacties
reactie toevoegen

Award Night

Feestcommissie

Geachte feestbeesten, Misschien net al meegekregen dat de nieuwe maatregelen een beetje de partypoopers van de avond zijn maar hierdoor gaat morgenavond helaas niet door. Wij hebben alle plannen netjes op stand by gezet zodat zodra het weer mag we er een feestje van maken!

geen reacties
reactie toevoegen

Ekster.

Aad v d Bos.

De Ekster is weer in vrijheid 👍

geen reacties
reactie toevoegen