Snel naar de wedstrijden van

Blue Birds

Prikbord

Het bestuur vraagt eenieder, om op een sociale wijze het prikbord te gebruiken. Het plaatsen van anonieme berichten wordt niet geaccepteerd en negatieve en/of op personen gerichte berichten worden verwijderd. Houdt men zich niet aan deze voorwaarden, dan kan men voor het prikbord geblokkeerd worden. Laten we het prikbord op een leuke en positieve manier gebruiken!

voeg prikbord bericht toe

Berichten uit november 2020

herinnering uitschrijving seizoen 2021 vóór 1 januari

Bestuur

graag herinneren wij iedereen eraan dat indien je onverhoopt toch volgend seizoen niet meer bij Blue Birds wilt spelen je dit voor 1 januari 2021 kenbaar moet hebben gemaakt bij de ledenadministratie. Na1 januari gaan we ervan uit dat je er weer bij bent en ben je uiteraard ook weer contributie verschuldigd. Voor de jeugdteams; mocht je twijfelen laat dit dan ook even weten op het bekende jeugdmail adres zodat we kunnen kijken wat mogelijk is en daar rekening mee kunnen houden bij het leggen van de puzzel met de nieuwe teamindelingen.

geen reacties
reactie toevoegen

Teamindelingen (jeugd)

Vanessa

Hoi, niet alleen ik, maar andere ouders ook zijn heel benieuwd wanneer we de nieuwe teamindelingen kunnen verwachten.

geen reacties
reactie toevoegen

Test

Test

Test

geen reacties
reactie toevoegen

WinterBlues vanavond gaat niet door!

jeugdcie

de WinterBlues training van vanavond gaat helaas niet door ivm ziekte van de trainer. De laatste training van dit jaar willen we natuurlijk niet overslaan dus daarom volgende week 2 dec nieuwe ronde, nieuwe kansen voor de laatste training!

geen reacties
reactie toevoegen

In memoriam

Namens het bestuur

Helaas hebben wij kennis genomen van het overlijden van Maurice Raboen. Maurice is afgelopen zondag, 15 november, op 65-jarige leeftijd aan de gevolgen van het Corona-virus overleden. Maurice was speler van BB4 /BB3 waar hij graag werd gezien als mens met een altijd vrolijke, enthousiaste en positieve kijk op het spel en medespelers. Of zoals een van de spelers het verwoorde: “Onwijze schat van een gast…” Via deze weg willen wij namens het bestuur, de vereniging en haar leden zijn vrouw Yvonne, kinderen, kleinkinderen en alle andere familie en vrienden enorm veel sterkte wensen met het verwerken van dit grote verlies. De crematie zal in besloten kring plaatsvinden. Er is gelegenheid tot bezoek in het uitvaartcentrum Ad Patres aan de Frederik Hendriklaan 7 te Den Haag op donderdag 19 november van 15.45 tot 16.30 uur en van 19.00 tot 20.15 uur.

Michel Spaans

Wat een triest bericht, ik heb Maurice destijds goed leren kennen in mijn rol als voorzitter van Storks. Een warm iemand die altijd bereid was om ergens te helpen. Ik wens de familie , vrienden, teamgenoten en iedereen die hem lief heeft veel sterkte toe de komende tijd.

reactie toevoegen

Grote club actie loten inleveren

Jeugdcie

We hebben al ruim 350 loten verkocht, online en via de lotenboekjes! Maar ook de laatste lootjes zijn waardevol. Heb je nog een boekje met verkochte loten, laat het even weten op het bekende jeugd e-mail adres en dan kijken we even waar je ze het beste in kunt leveren. Wat een mooie opbrengst weer dit jaar! Groetjes krista

geen reacties
reactie toevoegen