Snel naar de wedstrijden van

Blue Birds

Prikbord

Het bestuur vraagt eenieder, om op een sociale wijze het prikbord te gebruiken. Het plaatsen van anonieme berichten wordt niet geaccepteerd en negatieve en/of op personen gerichte berichten worden verwijderd. Houdt men zich niet aan deze voorwaarden, dan kan men voor het prikbord geblokkeerd worden. Laten we het prikbord op een leuke en positieve manier gebruiken!

voeg prikbord bericht toe

Berichten uit november 2019

kleding voor de tweede ronde

jeugdcie

bij Blue Birds hebben we sinds een aantal jaren een "geef je BlueBirds tenue een tweede ronde" rek staan waaraan iedereen goede BB kleding kan hangen en ook weer uit mag meenemen om zo de tenues een tweede of derde ronde te gunnen. Om het rek weer op orde te brengen zijn we op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vind om het rek bij te houden en de niet BB kleding eruit te halen zodat we de goede wedstrijdkleding kunnen blijven doorgeven. Het is geen grote tijdrovende klus maar eentje die regelmatig 10 minuutjes vraagt als je toch op Blue Birds bent. Heb je interesse neem dan even contact op met Krista op het bekende jeugd-email adres. We zijn heel blij met de hulp!

geen reacties
reactie toevoegen

Laatste inlevermoment voor lotenboekjes!

Jeugdcie

A.s donderdag 20.00 uur sluit het inleveren van de lotenboekjes van de grote club actie. Heb je nog wat liggen, lever ze in of neem even contact op met de jeugdcie of Mirjam Everts. Alle beetjes helpen dus steun je club!

geen reacties
reactie toevoegen

Inleveren Grote Club Actie en start WinterBlues

Jeugdcie

Met de start van de WinterBlues kunnen de grote clubactie boekjes ingeleverd worden in de trainingshal. Ook kunnen ze uiteraard vanavond bij de bijzondere algemene ledenvergadering worden afgegeven. Alle boekjes zijn welkom, ook al heb je maar een paar loten kunnen verkopen!

geen reacties
reactie toevoegen

Opruimen

Gala

We zijn met 3 personen…. dus als je nog kan komen, graag…. De rommel is ook niet met 3 personen gemaakt.

geen reacties
reactie toevoegen

Inschrijving WinterBlues is gesloten

jeugdcie

de inschrijving voor de Winterblues is gesloten maar op donderdag hebben we nog een aantal plekken. Dus wil je toch best nog wel graag meedoen, mail dan even naar de jeugdcie op het vertrouwde mailadres.

geen reacties
reactie toevoegen

Gala 2 november 2019

Gala

Morgen is weer ons spetterende gala en we hopen uiteraard dat jullie allemaal komen! Zondag 3 november worden alle spullen weer opgeruimd en – zoals altijd – vele handen maken licht werk. Oftewel heb je zondag 13.00 uur wat tijd over, dan zou het fijn zijn als je komt helpen 🙂

geen reacties
reactie toevoegen