Snel naar de wedstrijden van

Blue Birds

Prikbord

Het bestuur vraagt eenieder, om op een sociale wijze het prikbord te gebruiken. Het plaatsen van anonieme berichten wordt niet geaccepteerd en negatieve en/of op personen gerichte berichten worden verwijderd. Houdt men zich niet aan deze voorwaarden, dan kan men voor het prikbord geblokkeerd worden. Laten we het prikbord op een leuke en positieve manier gebruiken!

voeg prikbord bericht toe

Berichten uit oktober 2023

Kraan niet dicht gedraaid.

Aad v d Bos.

Op de heren wc heeft de waterkraan de hele nacht voluit open gestaan !!

geen reacties
reactie toevoegen

Inleveren Grote Club Actie lotenboekjes

Bestuur

We gaan weer fantastisch dit jaar met de lotenverkoop en daar zijn we heel blij mee!! Heb je volle lotenboekjes of vind je het genoeg, lever ze dan voor 9 november in op de club! De organisatie heeft dan nog genoeg tijd om de loten in te voeren in het systeem zodat ze ook echt meedoen. Tijdens de weken van de Winterblues is op woensdag het clubgebouw open en staat de inzameldoos op de vertrouwde plek op de bar. Uiteraard mag je ze ook door de brievenbus gooien bij Mirjam of Krista.

geen reacties
reactie toevoegen

WinterBlues schema's rondgestuurd

jeugdcie

Het schema met de groepsindeling is rondgestuurd naar de kinderen die aangemeld zijn. De eerste training start a.s. woensdag 25 oktober. Veel plezier allemaal weer!

geen reacties
reactie toevoegen

Velden afgekeurd

Veldkeurder

De velden zijn voor vandaag afgekeurd

geen reacties
reactie toevoegen

Tussenstand Grote Club Actie

Bestuur

We gaan super weer dit jaar met de grote clubactie!! We hebben al meer dan 450 loten verkocht en de jeugd bokst lekker tegen elkaar op om de mooie prijzenpakketten in de wacht te slepen! Ga zo door allemaal we kunnen het bijzonder goed gebruiken voor onze nieuwe accomodatie. Volle boekjes kunnen bij de bar ingeleverd worden in de schatkist of neem contact op met bestuur of Mirjam, dan gaat er geen lot verloren. en voor onze 16+ leden, schroom niet om je netwerk of je collega's te vragen een paar loten af te nemen, het is voor een mooi en goed doel, je eigen club op de nieuwe locatie!

geen reacties
reactie toevoegen

De velden afgekeurd

Materiaalman/veldkeur

Geen verrassing, de velden zijn afgekeurd

geen reacties
reactie toevoegen

Op het prikbord zetten.

Aad v d Bos.

Is het misschien te veel gevraagd, om als er bij de thuis wedstrijden die niet doorgaan, dat op het prikboord te vermelden !!!!

Vanessa

Is allang bekend dat deze wedstrijd uit gespeeld zou worden. Dus wellicht dat wedsec eea goed moet registreren..

reactie toevoegen

inschrijving WinterBlues is geopend voor alle U12 en U15 spelers!

jeugdcie

er is een mail met link voor aanmelding gestuurd naar alle spelers van de U12 en U15. Heb je deze niet ontvangen maar speel je wel in deze teams, stuur even een berichtje naar de jeugdcie op het bekende mail adres!

geen reacties
reactie toevoegen

Deur niet op slot.

Aad v d Bos.

Vanmorgen was de deur van het clubhuis niet op slot.

geen reacties
reactie toevoegen

Velden

Veldkeurder

Voor degene die vanavond trainen BLIJF van het gravel af , je kan op het gras trainen.

geen reacties
reactie toevoegen

Lichten kantine

Materiaalman

Leden , voor degene die als laatste weggaan bij Blue Birds , je mag het licht uitdoen , terrasdeuren op slot en het sleutelkastje op slot . Vanmorgen heb ik het maar gedaan. Let erop mensen !! Fijne dag verders

geen reacties
reactie toevoegen