Snel naar de wedstrijden van

Blue Birds

Prikbord

Het bestuur vraagt eenieder, om op een sociale wijze het prikbord te gebruiken. Het plaatsen van anonieme berichten wordt niet geaccepteerd en negatieve en/of op personen gerichte berichten worden verwijderd. Houdt men zich niet aan deze voorwaarden, dan kan men voor het prikbord geblokkeerd worden. Laten we het prikbord op een leuke en positieve manier gebruiken!

voeg prikbord bericht toe

Berichten uit oktober 2022

Inschrijvingen WinterBlues

Jeugdcie

De inschrijvingen voor de winter en beeball blues staan nog een paar dagen open. Schrijf je snel in als je mee wilt doen!

geen reacties
reactie toevoegen

Kinderbingo – 30 oktober

Activiteitencommissie

Jij komt toch ook naar onze kinderbingo komende zondag,16.00 uur? T/m 12 jaar ben je welkom en neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee! Het bingo-en kost 5 euro en dan kan je leuke prijzen winnen en krijg je te eten en te drinken! Tot dan ๐Ÿ™‚ Oja, verkleed in Halloweenstijl vinden we superleuk!

geen reacties
reactie toevoegen

eerste editie Blue Birds Nieuws is verstuurd

Bestuur

beste allen, de eerste editie van het Blue Birds Nieuws is net verstuurd. Heb je deze niet ontvangen laat het even weten dan proberen we het opnieuw of op een andere manier. Veel leesplezier en fijne herfstvakantie!

geen reacties
reactie toevoegen

Inschrijvingen WinterBlues voor alle jeugd

jeugdcie

de inschrijfformulieren voor de WinterBlues 2022 zijn weer verzonden. Heb je het niet ontvangen of heb je nog vragen, neem dan contact op via het bekende jeugd email adres. Let op, de tijd gaat hard en de aanmeldtermijn is een beetje kort, excuses daarvoor, maar we zien jullie allemaal graag na de herfstvakantie!

geen reacties
reactie toevoegen

Dekkleden.

Aad v d Bos.

Wanneer worden de dekkleden op geruimd die in de kleedkamers liggen ??

geen reacties
reactie toevoegen

Sleutel

Aad v d Bos

Er is in het kasje aan lichtmast bij het honkbalveld, een nieuw slot gezet het sleuteltje met beleid om draaien anders breekt de blokkering.

geen reacties
reactie toevoegen

Hal niet op slot

Materiaalman

De hal was niet op slot . Ik heb deze dus wel op slot gedaan. Mensen blijf opletten , het is niet moeilijk. Groetjes materiaalman

geen reacties
reactie toevoegen

Actuele stand Grote Club Actie

Jeugdcie

We staan al op 561 loten!!! Maarโ€ฆ.er kan nog meer bij ๐Ÿ˜, de actie loopt tot eind deze maand dus we kunnen nog meer voor de club betekenen. Heb je een vol lotenboekje lever deze dan in in de actiedoos of de copybus op de bar. Wil je een nieuw boekje, laat het even weten. Alle beeballers en pupillen hebben een boekje op naam ontvangen. Heb je je boekje niet ontvangen, kijk even in de actiedoos op de bar, daar zit die vast in. Succes weer met de verkoop!

geen reacties
reactie toevoegen

Velden afgekeurd

Materiaalman

De velden zijn voor vandaag afgekeurd

geen reacties
reactie toevoegen