Snel naar de wedstrijden van

Blue Birds

Prikbord

Het bestuur vraagt eenieder, om op een sociale wijze het prikbord te gebruiken. Het plaatsen van anonieme berichten wordt niet geaccepteerd en negatieve en/of op personen gerichte berichten worden verwijderd. Houdt men zich niet aan deze voorwaarden, dan kan men voor het prikbord geblokkeerd worden. Laten we het prikbord op een leuke en positieve manier gebruiken!

voeg prikbord bericht toe

Berichten uit oktober 2021

Inleveren lotenboekjes Grote Club Actie

Jeugdcie

Heb je loten verkocht met de lotenboekjes lever dan je boekje weer in bij Blue Birds als je klaar bent met verkopen. Dit kan in de doos op de bar, de brievenbus bij het hek, bij Mirjam in de brievenbus – Ingelandenstraat 8 Delfgauw; of bij Krista – van Hallstraat 19 Delft. Lukt het je niet om ze ergens in te leveren neem dan even contact op met Mirjam of de jeugdcie dan vinden we vast een oplossing!

geen reacties
reactie toevoegen

nieuwsbrief jeugd

jeugdcie

er is weer een nieuwsbrief verspreid en op de website gezet. Ook leuk om te lezen als je zelf geen jeugdspeler bent of hebt 😉 Je kunt ze vinden in het menu onder de jeugd.

geen reacties
reactie toevoegen

27 oktober – klaverjasavond

Activiteitencommissie

Jij gaat toch ook?! Kom gezellig op woensdag 27 oktober naar onze klaverjasavond in de kantine. Inloop is vanaf 19.45 uur, we willen om 20.00 uur starten. Graag aanmelden via: vanessa.derijck@outlook.com (We controleren de coronacheck app)

geen reacties
reactie toevoegen

Nog 2 dagen voor WinterBlues

Jeugdcie

Voor alle pupillen en aspiranten, nog 2 dagen tijd om je in te schrijven daarna gaan we de groepen samenstellen en is deelname alleen nog mogelijk als er toevallig plek is. Dus wees er op tijd bij!

geen reacties
reactie toevoegen

WinterBlues uitnodigingen zijn verstuurd

jeugdcie

was jij dit jaar pupil of aspirant of word je volgend jaar pupil dan heb je een uitnodiging voor de WinterBlues in je mailbox ontvangen. Zie je m niet gelijk, check dan even je spam of stuur een mailtje naar het jeugd email adres dan sturen we het nog een keertje toe. Schrijf je snel in!

geen reacties
reactie toevoegen

Niet op slot.

Nog open.

Vanmorgen stond het hokje op het softbalveld nog open met de sleutel nog in het slot, en het materiaal niet in het hokje gezet. WAKKERBLIJVEN !!

geen reacties
reactie toevoegen

Stukjes voor in de nieuwsbrief

Jeugdcie

Heb je wat leuks, nieuwtjes, mooie prestaties, goede bloopers of wat dan ook van jezelf, of je team en wil je het delen in de jeugd nieuwsbrief, stuur dan een stukjes evt met foto’s naar het bekende jeugd e-mail adres dan plaatsen we het in de komende nieuwsbrief!

geen reacties
reactie toevoegen

en de acties lopen door! Ook Rabobank Club Support van start.

Bestuur

Deze maand kunnen we met zijn allen niet alleen via de Grote Club Actie sponsoring voor de club binnenhalen maar ook de PLUS supermarkt sponsorpunten actie loopt lekker op. Hier staan we inmiddels ook al op circa 1000,- dus dat zijn mooie bedragen om in onze sport te steken. Vanaf deze week komt daar nog de actie van de Rabobank bij. Iedereen die bij de Rabobank bankiert kan zijn stem op Blue Birds uitbrengen. Hoe meer stemmen hoe groter het aandeel van de pot op de rekening van Blue Birds terecht komt. Naast de eigen leden kunnen ook familieleden en vrienden op ons stemmen. Laat ze weten dat we meedoen met de acties zodat we met elkaar een mooie opbrengst kunnen noteren!

geen reacties
reactie toevoegen

SAVE THE DATE(S)

Activiteitencommissie

Ha allen, Op woensdagavond 27 oktober zal er een klaverjasavond zijn op Blue Birds; informatie volgt, maar zet vast in je agenda als je klaverjassen leuk vindt! Op zaterdagavond 27 november zal er een pubquiz plaatsvinden bij BlueBirds (sommigen weten wellicht nog wel hoe dit was ;-). Details volgen snel!!

geen reacties
reactie toevoegen