Snel naar de wedstrijden van

Blue Birds

Prikbord

Het bestuur vraagt eenieder, om op een sociale wijze het prikbord te gebruiken. Het plaatsen van anonieme berichten wordt niet geaccepteerd en negatieve en/of op personen gerichte berichten worden verwijderd. Houdt men zich niet aan deze voorwaarden, dan kan men voor het prikbord geblokkeerd worden. Laten we het prikbord op een leuke en positieve manier gebruiken!

voeg prikbord bericht toe

Berichten uit oktober 2020

Afgekeurd.

Aad vd Bos.

Honk en softbalveld zijn afgekeurd.

Erik HS3

Vanwege water of engerlingen

reactie toevoegen

Voor al onze pupillen en aspiranten

Jeugdcie

De jeugdcie heeft allerlei plannen voor een Alternatieve WinterBlues maar ook wij moeten even afwachten wat de mogelijkheden zijn in de nabije toekomst. Zodra helder is wat we in de maand november kunnen organiseren zullen we iedereen informeren en de inschrijfformulieren delen. We hopen dat we een leuk alternatief kunnen bieden!

geen reacties
reactie toevoegen

Niet afgekeurd.

Aad vd Bos.4

Ik hebt het niet afgekeurd, ik heb van morgen gelijnd en toen lagen er hele kleineplasjes op.

Erik hs3

Bedankt voor de moeite vanmorgen Aad. Arie is vanmiddag gebeld dat het veld afgekeurd was.

reactie toevoegen

Afgekeurd veld

hs3

Wie heeft vandaag het veld afgekeurd….. helaas zijn de tegenstanders wel op de hoogte maar het bluebirds team niet

geen reacties
reactie toevoegen

Afgekeurd.

Aad v d Bos.

Honk en softbalveld afgekeurd.

geen reacties
reactie toevoegen

Veldcondities?

Vanessa

Hallo, is er bekend of er zo getraind kan worden? Er is gisteren zoveel regen gevallen (en ook vandaag wat) dat ik erg nieuwsgierig ben. Zeker in het kader van corona en "onnodig rijden" handig om het te weten.

geen reacties
reactie toevoegen

Afgekeurd.

Aad vd Bos.

Honk en softbalveld zijn afgekeurd.

geen reacties
reactie toevoegen

Dames 1 halen mooie winst in Nuenen

Michel

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2639523169597828&id=1818950158321804

geen reacties
reactie toevoegen

Rabobank ClubSupport – Actie start maandag 5 oktober

Bestuur

Dit jaar doet Blue Birds mee aan de Rabobank clubsupport actie. Door stemmen te verzamelen kunnen we geld inzamelen om onze sport nog leuker en mooier te maken. Met slechts één klik steun je de vereniging! En eerlijk is eerlijk, iedereen kan in deze tijd een extra steuntje gebruiken zo ook Blue Birds. Ben je klant bij de Rabobank dan kun je eenvoudig op onze vereniging stemmen door in te loggen in de app of op Rabobank website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport. Hier vind je Blue Birds onder de deelnemende verenigingen. Stemmen kan tot 25 oktober, dus ben je ingelogd bij je bank klik dan even door naar de ClubSupport actie. We hopen op jullie stem!

geen reacties
reactie toevoegen

inleveren loten Grote Club Actie

jeugdcie

Nu de kantine helaas weer gesloten is kunnen jullie de loten boekjes ook inleveren bij je coach. Uiteraard kun je ook met de online actie aan de slag. Tot nu toe hebben we online al bijna 200 loten verkocht! De grote club actie is nog niet gesloten dus stuur je eigen actiepagina rond! Kun je de mail met je persoonlijke actiepagina niet meer vinden, laat het ons weten dan sturen we je een nieuwe mail. Ieder lot is er een en we hebben nog tot eind november!

geen reacties
reactie toevoegen

Afgekeurd?

René Westerveld, materiaalman

Goedemorgen, ik moest deze ochtend HB 3 scheidsen, als eerste voor d ik het vreemd dat Arthur als scheids op de site stond terwijl hij zelf moest spelen en als tweede waarom wordt er niks op de site gezet als de velden zijn afgekeurd. Beetje jammer allemaal.

Aad vd Bos.

Hallo René, de afkeuring stond gisterenavond, al op de site.

René

Blijkbaar moet ik mijn site updaten, net gedaan en het klopt Aad

reactie toevoegen

Dames 1 zondag naar Nuenen, geef ze een virtuele aanmoediging

Michel

De dames spelen zondag in Nuenen, zoals bekend mogen de supporters niet mee om ze aan te moedigen. Zet even op de FB pagina bij de comments een aanmoediging. Dat vinden ze erg leuk : https://www.facebook.com/bluebirdsDames1

geen reacties
reactie toevoegen

Corona update

Bestuur

Na aanleiding van de persconferentie en aangescherpte maatregelen eerder deze week is er een update op de website geplaatst. Helaas zijn we genoodzaakt weer een stapje terug te doen. Indien er vragen zijn, schroom niet om contact op te nemen met een lid van het bestuur.

geen reacties
reactie toevoegen