Snel naar de wedstrijden van

Blue Birds

Prikbord

Het bestuur vraagt eenieder, om op een sociale wijze het prikbord te gebruiken. Het plaatsen van anonieme berichten wordt niet geaccepteerd en negatieve en/of op personen gerichte berichten worden verwijderd. Houdt men zich niet aan deze voorwaarden, dan kan men voor het prikbord geblokkeerd worden. Laten we het prikbord op een leuke en positieve manier gebruiken!

voeg prikbord bericht toe

Berichten uit oktober 2020

laatste uren voor de inschrijving WinterBlues 2020 voor alle pupillen en aspiranten!

jeugdcie

mocht je nog mee willen doen met de WinterBlues, schrijf je snel in. De Inschrijving sluit morgenavond en voor wie denkt WinterBlues wat is dat…we organiseren deze laatste serie trainingen buiten het teamverband om en mixen pupillen en aspiranten, jongens en meiden door elkaar. De trainingen staan dit jaar onder leiding van Kevin van Veen.

geen reacties
reactie toevoegen

Inschrijven winter blues

Stefan Jacobs

Ik wil me inschrijven bin de winter blues en zou heel graag met mijn team samen willen Aspiranten 3

Ruben van Mil

Dit geldt ook voor mij!!!

jeugdcie

hi jongens, de WinterBlues is een ander soort trainingsactiviteit van Blue Birds dan een teamtraining dus jullie komen vast deels bij elkaar als je inschrijft maar er zullen zeker ook andere jongens en meiden bij komen! Schrijf vooral allemaal snel in 😉

reactie toevoegen

WinterBlues inschrijving voor pupillen en aspiranten is geopend!

jeugdcie

Via onderstaande link kun je je weer aanmelden voor de komende WinterBlues. Gezien de maatregelen en de tijd waarin we nu met elkaar proberen te blijven sporten zal het programma dit jaar anders zijn dan de afgelopen jaren. De precieze invulling zijn we nog aan het afstemmen om voor iedereen veilig deel te kunnen nemen en kan altijd veranderen als de maatregelen veranderen. Maar zonder deelnemers geen WinterBlues dus schrijf je zsm in. De inschrijving sluit op 1 november. Kort dag, maar we kunnen trainen! https://forms.gle/3x3KnYRi9Tda2AL58 namens de jeugdcie tot bij de WinterBlues!

geen reacties
reactie toevoegen

Rabo ClubSupport gaat de laatste stemdagen in!

jeugdcie

heb je nog niet gestemd en bankier je bij de Rabobank? Stem dan nog snel op onze vereniging. Het kan tot 25 oktober. Ook hier geldt, alle beetjes helpen en alle stemmen tellen!

geen reacties
reactie toevoegen

Afgekeurd.

Aad vd Bos.

Honk en softbalveld zijn afgekeurd.

Erik HS3

Vanwege water of engerlingen

reactie toevoegen

Voor al onze pupillen en aspiranten

Jeugdcie

De jeugdcie heeft allerlei plannen voor een Alternatieve WinterBlues maar ook wij moeten even afwachten wat de mogelijkheden zijn in de nabije toekomst. Zodra helder is wat we in de maand november kunnen organiseren zullen we iedereen informeren en de inschrijfformulieren delen. We hopen dat we een leuk alternatief kunnen bieden!

geen reacties
reactie toevoegen

Niet afgekeurd.

Aad vd Bos.4

Ik hebt het niet afgekeurd, ik heb van morgen gelijnd en toen lagen er hele kleineplasjes op.

Erik hs3

Bedankt voor de moeite vanmorgen Aad. Arie is vanmiddag gebeld dat het veld afgekeurd was.

reactie toevoegen

Afgekeurd veld

hs3

Wie heeft vandaag het veld afgekeurd….. helaas zijn de tegenstanders wel op de hoogte maar het bluebirds team niet

geen reacties
reactie toevoegen

Afgekeurd.

Aad v d Bos.

Honk en softbalveld afgekeurd.

geen reacties
reactie toevoegen

Veldcondities?

Vanessa

Hallo, is er bekend of er zo getraind kan worden? Er is gisteren zoveel regen gevallen (en ook vandaag wat) dat ik erg nieuwsgierig ben. Zeker in het kader van corona en "onnodig rijden" handig om het te weten.

geen reacties
reactie toevoegen

Afgekeurd.

Aad vd Bos.

Honk en softbalveld zijn afgekeurd.

geen reacties
reactie toevoegen

Dames 1 halen mooie winst in Nuenen

Michel

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2639523169597828&id=1818950158321804

geen reacties
reactie toevoegen

Rabobank ClubSupport – Actie start maandag 5 oktober

Bestuur

Dit jaar doet Blue Birds mee aan de Rabobank clubsupport actie. Door stemmen te verzamelen kunnen we geld inzamelen om onze sport nog leuker en mooier te maken. Met slechts één klik steun je de vereniging! En eerlijk is eerlijk, iedereen kan in deze tijd een extra steuntje gebruiken zo ook Blue Birds. Ben je klant bij de Rabobank dan kun je eenvoudig op onze vereniging stemmen door in te loggen in de app of op Rabobank website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport. Hier vind je Blue Birds onder de deelnemende verenigingen. Stemmen kan tot 25 oktober, dus ben je ingelogd bij je bank klik dan even door naar de ClubSupport actie. We hopen op jullie stem!

geen reacties
reactie toevoegen

inleveren loten Grote Club Actie

jeugdcie

Nu de kantine helaas weer gesloten is kunnen jullie de loten boekjes ook inleveren bij je coach. Uiteraard kun je ook met de online actie aan de slag. Tot nu toe hebben we online al bijna 200 loten verkocht! De grote club actie is nog niet gesloten dus stuur je eigen actiepagina rond! Kun je de mail met je persoonlijke actiepagina niet meer vinden, laat het ons weten dan sturen we je een nieuwe mail. Ieder lot is er een en we hebben nog tot eind november!

geen reacties
reactie toevoegen

Afgekeurd?

René Westerveld, materiaalman

Goedemorgen, ik moest deze ochtend HB 3 scheidsen, als eerste voor d ik het vreemd dat Arthur als scheids op de site stond terwijl hij zelf moest spelen en als tweede waarom wordt er niks op de site gezet als de velden zijn afgekeurd. Beetje jammer allemaal.

Aad vd Bos.

Hallo René, de afkeuring stond gisterenavond, al op de site.

René

Blijkbaar moet ik mijn site updaten, net gedaan en het klopt Aad

reactie toevoegen

Dames 1 zondag naar Nuenen, geef ze een virtuele aanmoediging

Michel

De dames spelen zondag in Nuenen, zoals bekend mogen de supporters niet mee om ze aan te moedigen. Zet even op de FB pagina bij de comments een aanmoediging. Dat vinden ze erg leuk : https://www.facebook.com/bluebirdsDames1

geen reacties
reactie toevoegen

Corona update

Bestuur

Na aanleiding van de persconferentie en aangescherpte maatregelen eerder deze week is er een update op de website geplaatst. Helaas zijn we genoodzaakt weer een stapje terug te doen. Indien er vragen zijn, schroom niet om contact op te nemen met een lid van het bestuur.

geen reacties
reactie toevoegen