Snel naar de wedstrijden van

Blue Birds

Prikbord

Het bestuur vraagt eenieder, om op een sociale wijze het prikbord te gebruiken. Het plaatsen van anonieme berichten wordt niet geaccepteerd en negatieve en/of op personen gerichte berichten worden verwijderd. Houdt men zich niet aan deze voorwaarden, dan kan men voor het prikbord geblokkeerd worden. Laten we het prikbord op een leuke en positieve manier gebruiken!

voeg prikbord bericht toe

Berichten uit januari 2023

uitnodiging ALV en Jaarverslag 2022 verstuurd

Bestuur

Zojuist is de uitnodiging voor de ALV op 16 februari verstuurd. Heeft u deze niet ontvangen, geef het dan gerust even door dan sturen we het nogmaals toe. Tijdens de vergadering zullen er ook een aantal papieren exemplaren van het jaarverslag klaarliggen voor de geïnteresseerden. We zien u graag de 16de!

geen reacties
reactie toevoegen

Laten staan.

Aad vd Bos.

Slag machine laten staan !!!!!

Geen dombo

Wees geen dombo, lees de vriendelijke tekst goed en laten staan dus… 🙂

reactie toevoegen

Terug gezet.

Aad v d Bos.

Welke dombo’s hebben die slagmachine terug gezet, ik had het op het prikbord gezet dat de nieuwe ketel ge plaats zou worden, we hebben het daar niet voor niks neer gezet !!

geen dombo

Niet iedereen is geabonneerd op het prikbord en/of leest het prikbord.

Aad v d Bos.

Het staat ook in mail.

Geen dombo

Dan moet je je wel geabonneerd hebben op het prikbord….

reactie toevoegen

Slagmachine.

Aad v d Bos.

IVM het installeren van een nieuwe verwarmingsketel, kan er tot nader bericht geen gebruik gemaakt worden van de slag machine.

geen reacties
reactie toevoegen

Pubquiz a.s. zaterdag 28 januari gaat NIET door

Activiteitencommissie

Allen, Wegens gebrek aan belangstelling gaat de pubquiz a.s. zaterdag niet door

geen reacties
reactie toevoegen

Pubquiz 28 januari

Activiteitencommissie

Ha allen, Heb je je nog niet opgegeven voor de pubquiz van zaterdag 28 januari a.s.; doe dit dan nog snel! Voor meer informatie zie het eerdere bericht hier op het prikbord; je mail en de Facebookpagina van Blue Birds.

geen reacties
reactie toevoegen

ALV

Bestuur

Beste leden, mogelijk hadden jullie afgelopen weekend het jaarverslag en de stukken voor de ALV verwacht. Helaas zijn nog niet alle benodigde stukken oa mbt de statuten bij ons binnen. Zodra wij alles binnen hebben zullen we een nieuwe datum prikken met de gebruikelijke termijn van minimaal twee weken. We hopen spoedig alles compleet te hebben en een voorstel voor een datum te kunnen doen om zo iedereen bij te praten over alles wat er speelt binnen de vereniging. Excuses voor de vertraging.

geen reacties
reactie toevoegen

Pubquiz – 28 januari a.s.

Activiteitencommissie

Ha allemaal, Ten eerste hopen wij van de activiteitencommissie dat jullie het nieuwe jaar in goede gezondheid zijn begonnen! We hebben het komende jaar een aantal activiteiten op de planning staan en we willen het jaar gezellig starten met een Pubquiz. Deze is 28 januari a.s.; inloop vanaf 20.00 uur en we starten om 20.30. Schrijf je team (maximaal 6 personen) in via: activiteitencommissie@bluebirds.nl. Kosten zijn 17,50 per persoon. We zien de inschrijvingen graag!! Uiteraard mag je ook een team vormen met vrienden en/of familie. Tot dan!! PS: via de mail ontvangen jullie ook nog een uitnodiging.

geen reacties
reactie toevoegen