Snel naar de wedstrijden van

Blue Birds

Prikbord

Het bestuur vraagt eenieder, om op een sociale wijze het prikbord te gebruiken. Het plaatsen van anonieme berichten wordt niet geaccepteerd en negatieve en/of op personen gerichte berichten worden verwijderd. Houdt men zich niet aan deze voorwaarden, dan kan men voor het prikbord geblokkeerd worden. Laten we het prikbord op een leuke en positieve manier gebruiken!

voeg prikbord bericht toe

Berichten uit januari 2021

ALV aanmelding

Bestuur Blue Birds

Graag herinneren wij leden en ouders van jeugdleden aan de uitnodiging voor de ALV van komende maandag en de mogelijkheid tot aanmelding van uw deelname via een e-mail aan de secretaris. Graag uw aanmelding uiterlijk vrijdag versturen. Ook vragen van uw kant ontvangen we graag uiterlijk vrijdag 29 januari, zodat we voor een goede beantwoording kunnen zorgen.

geen reacties
reactie toevoegen

uitstel ALV

Bestuur

Beste Blue Birds leden, We vragen nog eenmaal jullie geduld met betrekking tot de ALV die gepland stond op 25 januari. Om de volledige ALV op een goede digitale manier doorgang te laten vinden inclusief stemmen, vragen stellen en beantwoorden en toegankelijkheid tot de ALV voor al onze leden, zijn we helaas genoodzaakt de vergadering uit te stellen. Gelukkig komt van uitstel geen afstel. Zodra een nieuwe definitieve datum bekend is worden alle leden volledig geïnformeerd. Excuses voor deze verdere vertraging maar zorgvuldigheid kost momenteel iets meer tijd dan we gewend zijn. We hopen iedereen binnenkort digitaal welkom te mogen heten. Namens het bestuur, blijf gezond en tot snel.

Blue birds lid

Beste bestuur, In deze lastige tijd is het niet makkelijk. Is het mogelijk om alvast alle stukken van de alv digitaal te krijgen zodat we mogelijk naar een speciaal email adres vragen en/of opmerkingen kunnen sturen. Succes met de techniek

reactie toevoegen

ALV

Vanessa

Waar blijven de stukken voor de ALV a.s. maandag? En hoe/waar kunnen er (financiële) vragen gesteld worden?

geen reacties
reactie toevoegen

mogelijkheden trainingen jeugd t/m 17 jaar

jeugdcie

op de website staat een nieuws bericht gepubliceerd met een toelichting op de mogelijkheden voor buiten trainen voor de jeugd. Heb je naar aanleiding hiervan nog vragen neem vooral even contact op met Krista.

geen reacties
reactie toevoegen

Algemene LedenVergadering 2021 – nieuwe datum

Bestuur Blue Birds

Beste allemaal, In december kondigden wij aan om op maandag 11 januari de jaarlijkse ALV te houden, via een nog bekend te maken digitale tool. In de afgelopen week zijn wij tot de conclusie gekomen dat een digitale ALV meer voorbereidingen vergt en daarom moeten wij de ALV uitstellen naar maandag 25 januari aanstaande. De komende dagen ontvangen jullie meer informatie over de tool en de uitvoering en wordt de allerlaatste hand gelegd aan het Jaarverslag 2020. We leven nog altijd in zeer bijzondere tijden, hoewel er door het opgestarte vaccinatieprogramma licht aan het einde van de tunnel schijnt. Hopelijk is iedereen nog altijd gezond en wij kijken net als jullie uit naar een nieuw seizoen op de velden. Graag tot ziens.

Koen

Kunnen jullie dit ook in het nieuwsbericht aanpassen! Daarin staat nl nog steeds maandag de 11e als datum, en dit staat hoger en prominenter op de homepage

webmaster

aangepast, dank voor je bericht

reactie toevoegen

ALV 2021

Erik

Beste Bestuur, Is er al meer duidelijk hoe de ALV dit jaar gehouden gaat worden

geen reacties
reactie toevoegen

Nieuwjaar.

Aad v d Bos.

Voor iedereen een gelukkig nieuwjaar 🥂

geen reacties
reactie toevoegen