Snel naar de wedstrijden van

Blue Birds

De eerste wedstrijd van het seizoen is een feit!

Afgelopen weekend werd de allereerste wedstrijd van het seizoen gespeeld. De honkbal pupillen 3 en de dames van softbal pupillen 1 namen het in een bloedstollend duel tegen elkaar op.

Nadat de teams vorige week alweer hebben kunnen trainen, ontstond het idee om ook maar snel een ‘oefenpotje’ te organiseren. De mannen en meiden uit beide teams hebben het veld zo gemist dat ze een gat in de lucht sprongen toen ze hoorde dat ze hun eerste wedstrijd van het seizoen mochten gaan spelen.

Het was in het begin een beetje wennen zonder ouders langs de kant, maar Daniël (coach Honkbal Pupillen 3) had een livestream verzorgd via zijn telefoon zodat de ouders thuis via een beeldscherm toch mee konden kijken.

Ondanks dat het een oefenpotje was, voelde het toch als een echte wedstrijd. Ook omdat de mannen en dames er vol voor gingen. Er werd aan beide kanten goed geslagen en in het veld werden mooie acties gemaakt. Uiteindelijk konden de meiden de wedstrijd naar zich toetrekken en deze winnen met 13 tegen 5.