Snel naar de wedstrijden van

Blue Birds

mogelijkheden voor trainingen Jeugd t/m 17 jaar

Zoals bekend is afgelopen week de lockdown verlengd tot in ieder geval 9 februari 2021. Voor ons en onze sportactiviteiten betekent dit dat we niet, zoals gebruikelijk, in onze trainingshal aan de slag kunnen. Voor jeugd t/m 17 jaar zijn er echter nog wel een paar mogelijkheden om toch als team nog wat te sporten.

De richtlijnen van RIVM, rijksoverheid, KNBSB en NOC-NSF zijn geraadpleegd en bevestigen dat buiten trainingen binnen clubverband mogelijk zijn voor deze doelgroep. Onderlinge wedstrijdjes en activiteiten kunnen dus georganiseerd worden. Voor de jeugdteams is er dan ook ruimte om op het veld van Blue Birds te gaan trainen met in achtneming van dezelfde hygiëne- en 1.5 m maatregelen zoals we die ook in het voorjaar van 2020 hebben gehanteerd.

Tevens hebben we met onze buren van Hudito en Fortuna afgesproken dat we de komende weken op de zondagen gebruik mogen maken van hun kunstgrasvelden wanneer onze eigen velden onder water staan. Zij draaien nu geen competities waardoor er wat ruimte op de velden is vrij gevallen. Hier zijn we uiteraard erg blij mee want alle beetjes die wat verlichting kunnen geven in deze tijden zijn meer dan welkom.

Via de trainers/coaches zullen de spelers en  speelsters verder geinformeerd worden over de trainingen. Uiteraard is het aan de ouders/verzorgers of de spelers deelnemen aan de trainingen.

Tot slot, we blijven natuurlijk te gast bij de buren dus daarom zijn er een paar specifieke spelregels waar we ons aan moeten houden. Neem gewone sportschoenen mee naar de trainingen want spikes en voetbalschoenen zijn niet toegestaan. Tevens kunnen we de velden niet betreden bij sneeuw (dan loop je het zand uit t veld) en temperaturen onder nul (dan wordt het veld spekglad).

en nog even kort de corona maatregelen:

  • bij corona gerelateerde of verkoudheid klachten blijf thuis
  • Respecteer elkaar en de 1.5 m afstand
  • Gebruik zoveel mogelijk  je eigen materiaal
  • Verzamel op de parkeerplaats
  • Ouders zijn helaas niet welkom langs de lijn
  • Kantine is gesloten, maar toiletten kunnen gebruikt worden
  • Was je handen regelmatig