Snel naar de wedstrijden van

Blue Birds

Grote Club Actie 2022!

Beste Blue Birds leden,

Elk jaar in september vindt de Grote Clubactie plaats. Ook dit jaar doen wij weer mee en willen we natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. De opbrengst van de lotenverkoop willen we, net zoals vorig jaar, graag besteden aan extra trainingen voor alle leden, jeugd én senioren, georganiseerd door externe professionals.  

Ook dit jaar maken we gebruik van de online verkoopmethode. De rookies, majors en pupillen kunnen naast de online methode ook van lotenboekjes gebruik maken. Op de bar in de kantine staat vanaf zaterdag 17 september een doos met lotenboekjes op naam (pak dus niet zomaar een willekeurig boekje uit de kist!) met een begeleidende brief. Deze loten worden dit jaar dus niet meer via de coaches / trainers uitgedeeld maar kunnen zelf uit de schatkist gepakt worden!

De online verkoopmethode

Op zaterdag 24 september 2022 ontvangen alle leden een e-mail met hierin een persoonlijke verkooplink. Deze link kan naar familie en kennissen worden verstuurd waarmee direct online loten besteld kunnen worden. Op deze manier kunnen we ook online bijhouden wie hoeveel loten heeft verkocht.

Eén lot kost € 3,-  en daarvan gaat 80% (€2,40)  direct naar Blue Birds, maar het zou natuurlijk super zijn als mensen meer loten willen kopen!

Wanneer is de actie?
De Grote Clubactie start op zaterdag 24 september. Vanaf die dag mag je officieel beginnen met de lotenverkoop.  De trekking van de loterij is op dinsdag  6 december 2022.

Help onze vereniging! Wij hopen dat we dit jaar weer een geweldig resultaat zullen neerzetten. Heel veel succes met de verkoop van de loten en namens Blue Birds, bedankt!

Met vriendelijke groet,

Bestuur Blue Birds