Snel naar de wedstrijden van

Blue Birds

Grote Club Actie 2021 – doet iedereen weer mee?

Elk jaar in september vindt de Grote Clubactie plaats. Ook dit jaar doen wij weer mee en willen we natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. De opbrengst van de lotenverkoop willen we graag besteden aan extra trainingen voor alle leden, jeugd én senioren, georganiseerd door externe professionals.  

Ook dit jaar maken we gebruik van de online verkoopmethode. De rookies, majors en pupillen kunnen naast de online methode ook van lotenboekjes gebruik maken. Op de bar in de kantine staat vanaf vrijdag 17 september een doos met lotenboekjes op naam (pak dus niet zomaar een willekeurig boekje uit de kist!) met een begeleidende brief. Deze loten worden dit jaar dus niet meer via de coaches / trainers uitgedeeld maar kunnen zelf uit de schatkist gepakt worden!

De online verkoopmethode Op zaterdag 18 september 2021 ontvangen alle leden een e-mail met hierin een persoonlijke verkooplink. Deze link kan naar familie en kennissen worden verstuurd waarmee direct online loten besteld kunnen worden.

Nog nooit was geld inzamelen voor je club zo makkelijk!

Eén lot kost € 3,-  en daarvan gaat 80% (€2,40)  direct naar Blue Birds.

De Grote Clubactie start op zaterdag 18 september. Vanaf die dag mag je officieel beginnen met de lotenverkoop.  De trekking van de loterij is op woensdag  8 december 2021.

Wij hopen dat we dit jaar weer een geweldig resultaat zullen neerzetten. Heel veel succes met de verkoop van de loten en namens Blue Birds, bedankt!