Snel naar de wedstrijden van

Blue Birds

Corona maatregelen Update september 2021

Vanaf a.s. zaterdag 25 september, kunnen en mogen we allemaal weer wat meer terug naar het oude normaal. Vanuit de gemeente, NOC*NSF en KNBSB hebben we afgelopen week de nodige informatie gekregen over het gebruik van de accommodatie, velden, clubhuis en horeca. Dit betekent dat we allemaal weer vol op mogen sporten, langs de lijn mogen kijken en aanmoedigen zonder de 1.5 meter  te bewaren. Uiteraard blijft ook hier gezond verstand het beste, dus met de ruimte rondom de velden is er ook geen noodzaak om met elkaar op een kluitje te gaan staan, maar daar speelt uiteraard ieders eigen verantwoordelijkheid een rol.

Samenvattend komt het neer op het volgende:

  • alles wat buiten gebeurt bij Blue Birds is niet aan maatregelen gebonden.
  • Het terras kan gebruikt worden zonder verdere restricties.
  • Van de bar kan gebruik gemaakt worden om  consumpties te bestellen en af te halen zoals we de afgelopen periode ook al gewend waren. Indien mogelijk wordt het gebruik van PIN zeer gewaardeerd.
  • Het clubhuis kan echter niet gebruikt worden als zitruimte tijdens de weekenden en doordeweekse avonden. Uitzonderingen hierop zijn echter wel mogelijk en betreffen team of club activiteiten die vooraf aangemeld zijn bij de barcommissie en/of bestuur. Bij deze gelegenheden zijn we verplicht een  QR-code check te doen voor iedereen vanaf 13 jaar. Na aanmelding zullen we met elkaar bespreken hoe we hieraan kunnen voldoen.
  • Toiletten en kleedkamers blijven toegankelijk. Deze bevinden zich namelijk afgescheiden van het horeca deel in ons gebouw.
  • En verder blijf de hygiene maatregelen in acht nemen, blijf thuis bij corona gerelateerde klachten en laat je testen.

Heel veel succes voor iedereen met de laatste competitie weekenden en tot snel!

Vriendelijke groeten namens het bestuur.