Snel naar de wedstrijden van

Blue Birds

Blue Birds opent honk- en softbalseizoen

Op zondag 14 april om 14.30 uur spelen de eerste teams van zowel de dames als de heren van Blue Birds hun eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Voor Blue Birds gaat het seizoen dan echt vol van start.
Honkbal is een echte zomersport. Het wedstrijdseizoen loopt van april tot oktober met een zomerstop tijdens de zomervakantie. Krista van Meijgaarden van Blue Birds: “In de winter is er volop geoefend. Maar na veel trainingen, trainingskampen en de Delfts Blue Series (jeugdtoernooien), kan iedereen weer een seizoen lang genieten van honk- en softbalwedstrijden.”

Blue Birds is een vereniging waar spelplezier en gezelligheid voorop staan. Dat tekent de sfeer in de vereniging, die momenteel ongeveer 300 leden telt en beschikt over een eigen trainingshal om de ontwikkeling van de jeugd zo optimaal mogelijk te maken. Krista: “Het eerste herenteam speelt ook dit seizoen eerste klasse en heeft veel jeugd uit eigen kweek in de selectie opgenomen. Dames 1 is ook een sterk verjongd team met veel meiden die al van jongs af aan bij Blue Birds spelen en via vele trainingsprogramma’s zijn doorgegroeid. Ze spelen komend seizoen tweede klasse en de doelstelling is gelijk doorstomen naar de eerste klasse.”

Het is een mooie uitdaging waar team en coaches klaar voor zijn. Blue Birds geeft daarmee de eigen jeugd een mooie kans zich verder te ontwikkelen en door te groeien. Bij aanvang van de wedstrijden van beide teams kan iedereen met een drankje proosten op het nieuwe seizoen en zal de geur van hamburgers langs de lijn uitnodigen voor een lekker broodje. Iedereen is zondag welkom om te komen kijken op het mooie complex aan de Mekelweg 20.